Availability

Apartmani Toula se nalaze u glavnoj ulici u pešačkoj zoni, oko 30m od plaže, u centru Potosa...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Apartmani Toula se nalaze u glavnoj ulici u pešačkoj zoni, oko 30m od plaže, u centru Potosa…

OPREMA: TWC, čajna kuhinja sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima, TV, terase sa pogledom na šetalište. Ležajevi su standardnih dimenzija 85x190cm
STRUKTURA:
I SPRAT: 3 S3 – 3 standardna ležajaapartmani tula tasos potos grcka letovanje
1 S2 – 2 standardna ležaja, sa zastakljenom kuhinjom na terasiapartmani tula tasos potos grcka letovanje
II SPRAT: 3 S3 – 3 standardna ležajaapartmani tula tasos potos grcka letovanje
1 S4 – 4 standardna ležajaapartmani tula tasos potos grcka letovanje
2 A5 – 2 prostorije povezane kružnim stepenicamaapartmani tula tasos potos grcka letovanje
u donjoj: 2 kreveta, kuhinja, TWC, TV, terasa za 3 osobe;apartmani tula tasos potos grcka letovanje
u gornjoj sa kosim krovom: 3 kreveta, klima uređajapartmani tula tasos potos grcka letovanje
POGODNOSTI: blizina plaže, centralna lokacijaapartmani tula tasos potos grcka letovanje
DOPLATE: Doplata po klima uređaju 5€/dan- na licu mestaapartmani tula tasos potos grcka letovanje
Za letovanje u Grčkoj, a naročito na ostrvu Tasos pravi izvbor je mesto Potos. Malo mesto koje čini oko 1000 stalnih stanovnikapartmani tula tasos potos grcka letovanjea. Potos je smešten na jugu ostrva Tasos. Obiluje apartmanima za letovanje, a čini ga pre svega veoma lepa plaža koja je dobro organizovana i kao stvorena za porodičan odmor u pravom morskoapartmani tula tasos potos grcka letovanjem ambijentu. Potos nije veliko mesto, ali veoma dobro organizovano, pa vam je sve na dohvat ruke. Čak je dobro i za one koji vole aktivniji odmor pa požele da obiđu po koju plažu pored gradske. Severno i južno od mesta su smeštene neke od najlepših plaža na čitavapartmani tula tasos potos grcka letovanjeom Tasosu. Gradska plaža je peščana sa tavernama, kafićima i restoranima u kojima možete da uživate tokom čitavog dana, naravno ukoliko prethodno poručite piće. Mesto razdvaja magistralni put koji se pruapartmani tula tasos potos grcka letovanježa paralelno uz plažu. Desno od magistrale je centar Potosa u kome je sav sadržaj, centaapartmani tula tasos potos grcka letovanjer sa šetalištem, suvenirnicama, barovima, restoranima, pekarama, mesaapartmani tula tasos potos grcka letovanjerama, marketima, ribarnicama…svime što vam je potrebno za letovanje puno uživanja i potpuno bez briga. Mesto ima banku i poštu, a postoji i jedan javni parking čije se koapartmani tula tasos potos grcka letovanjerišćenje naplaćuje oko 2€ dnevno i još jedan koji se koristi besplatno. Ukoliko na Tasos dođete autobuskim prevozom, a želite da obilazite plaže, u ponudi su usluge rent-a-car kao i ret-a-bike. Kao što smo već pomenuli u blizini su neke od najlepših plaža Tasosa, pa tako svima preporučujemo da posete plažu Notos koja je nalazi na 2km južno od Potosa, zatim Psiliamos 4 km južno od Potosa, a za sve ljubitelje kvalitetnog diving-a tu je i dobro poznati Pefkari, oko 1km severno od Potosa.apartmani tula tasos potos grcka letovanje

Apartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmaniApartmani Toula - Potos apartmani

Apartmani Toula - Potos

Lokacija: Vila Toula se nalazi u glavnoj ulici u pešačkoj zoni, oko 30m od plaže, u centru Potosa.
Svaka smeštajna jedinica sadrži WC, čajnu kuhinju sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klimu, TV, terasu sa pogledom na šetalište. Ležajevi su standardnih dimenzija 85 x 190cm. Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu - doplata je 5€  dnevno.

Tip smeštaja:
1/3 studio - nalazi se na I ili II spratu, sadrži tri standarna ležaja.
1/2 studio - nalazi se na prvom spratu, ima dva standardna ležaja i zastakljenu kuhinju na terasi.kuhinjom na terasi
1/4 stduio - nalazi se na II spratu i sastoji se iz 4 standardna ležaja.
1/5 apartman - sastoji se od dve prostorije u dva nivoa, povezanim kružnim stepenicama. U donjem nivou se nalaze 2 kreveta, kuhinja, TWC, TV i manja terasa, a u gorenjem nivou je kosi krov sa još dva ležaja i klima uređaj.

GPS KOORDINATE: 40°36'37.8"N 24°36'21.0"E

Potos

Za letovanje u Grčkoj, a naročito na ostrvu Tasos pravi izvbor je mesto Potos. Malo mesto koje čini oko 1000 stalnih stanovnika. Potos je smešten na jugu ostrva Tasos. Obiluje apartmanima za letovanje, a čini ga pre svega veoma lepa plaža koja je dobro organizovana i kao stvorena za porodičan odmor u pravom morskom ambijentu. Potos nije veliko mesto, ali veoma dobro organizovano, pa vam je sve na dohvat ruke. Čak je dobro i za one koji vole aktivniji odmor pa požele da obiđu po koju plažu pored gradske. Severno i južno od mesta su smeštene neke od najlepših plaža na čitavom Tasosu. Gradska plaža je peščana sa tavernama, kafićima i restoranima u kojima možete da uživate tokom čitavog dana, naravno ukoliko prethodno poručite piće. Mesto razdvaja magistralni put koji se pruža paralelno uz plažu. Desno od magistrale je centar Potosa u kome je sav sadržaj, centar sa šetalištem, suvenirnicama, barovima, restoranima, pekarama, mesarama, marketima, ribarnicama...svime što vam je potrebno za letovanje puno uživanja i potpuno bez briga. Mesto ima banku i poštu, a postoji i jedan javni parking čije se korišćenje naplaćuje oko 2€ dnevno i još jedan koji se koristi besplatno. Ukoliko na Tasos dođete autobuskim prevozom, a želite da obilazite plaže, u ponudi su usluge rent-a-car kao i ret-a-bike. Kao što smo već pomenuli u blizini su neke od najlepših plaža Tasosa, pa tako svima preporučujemo da posete plažu Notos koja je nalazi na 2km južno od Potosa, zatim Psiliamos 4 km južno od Potosa, a za sve ljubitelje kvalitetnog diving-a tu je i dobro poznati Pefkari, oko 1km severno od Potosa.

 

Video


Grčka letovanje 2017

Program putovanja

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUSTI – VAŽE DO 31.12.2017.

20% popusta na smeštaj – uplata akontacije od 30%, ostatak 15 dana pred put
10% popusta na prevoz – uplata akontacije od 30%, ostatak 15 dana pred put

Cene su izražene po osobi na bazi najma na 10 noćenja i sastoje se iz deviznog i dinarskog dela.
CENOVNIK 2018.

* DINARSKI DEO: 3.990 rsd (dete 0-12g. – 2.990 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR +PREVOZ. Dinarski deo aranžmana plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta.

* Autobuski prevoz – 60 eur po osobi.

USLOVI ZA DECU:
– Deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju sedište u autobusu.

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:
– Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Tasos -Beograd
– Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja.
– Prevoz trajektom Keramoti – Tasos Limenas – Keramoti (vožnja traje 30 min u jednom pravcu).
– Usluge pratioca grupe.

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
– Međunarodno putno osiguranje.