Availability

App hotel Pagidas (ex Ahileas) se nalazi u centru letovališta Hanioti, na oko 50 metara od glavnog trga i na oko 200 metara od plaže...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

App hotel Pagidas (ex Ahileas) se nalazi u centru letovališta Hanioti, na oko 50 metara od glavnog trga i na oko 200 metara od plaže…

Hanioti apartmani 2020

Hanioti apartmani 2020Hanioti je poznato Grčko letovalište na unutršnjoj strani poluostrva Kasandra u oblasti Halkidiki…

Detaljnije...

Vila Pagidas - Hanioti

Lokacija: App hotel Pagidas (ex Ahileas) se nalazi u centru letovališta Hanioti, na oko 50 metara od glavnog trga i na oko 200 metara od plaže.
Hotel Pagidas je u potpunosti renoviran u maju 2014. godine i predstavlja jednu od najlepših i najbolje opremljenih vila u Haniotiju. Sam objekat poseduje recepciju, a na svakom spratu se nalazi prostor za odlaganje stvari pri dolasku/odlasku sa dva kauča i televizorom gde naši putnici mogu provesti slobodno vreme na dan dolaska/odlaska. Objekat se nalazi na šetalištu i u letnjoj sezoni ulica je zatvorena za vozila. Pored objekta je veliki broj butika, prodavnica suvenira, kafića i restorana. U neposrednoj blizini je i supermarket, kao i pekara. Sa zadnje strane hotela je i javni parking gde gosti mogu parkirati svoja vozila.

Apart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmaniApart Hotel Pagidas - Hanioti apartmani

Tip smeštaja: 
1/2 studio - Sastoje se od dva standard ležaja ili francuskog ležaja dimenzija (160x200cm) i jednim standardnim ležajem dimenzija (80x200cm), ormanom, noćnim stočićem sa ogledalom, TV/KAT, klima uređaj (BESPLATNO), jednim velikim i jednim malim peškirom po osobi. Kuhinja je u potpunosti opremljena posuđem za tri osobe, aspiratorom, šporetom sa dve ringle i frižiderom. Kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, kao i sapunom, i šamponom. Svaki studio poseduje terasu sa stolom i tri stolice.
1/4 apartman - Sastoje se od spavaće sobe u kojoj se nalaze dva standard ležaja ili francuski ležaj dimenzija (160x200cm), orman, noćni stočić sa ogledalom, TV/KAT, klima uređaj (BESPLATNO), i dnevnog boravka u kome su dva standardna ležaja dimenzija (80x200cm) kao i kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za četiri osobe, aspiratorom, šporetom sa dve ringle i frižiderom. Svaki putnik dobija po jedan mali i jedan veliki peškir. Prelepo kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, kao i sapunom, i šamponom. Svaki studio poseduje terasu sa stolom i četiri stolice.

Korišćenje klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

GPS KOORDINATE: 39°59'58.4"N  23°34'31.0"E

Hanioti

Hanioti se nalazi između naselja Polihrono i Pefkohori. Predstavlja jedno od najomiljenijih letovališta Srba na Halkidikiju, odnosno južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Prednost ovog mesta ogleda se i u blizini Soluna od koga je udaljen samo sat i po, odnosno 100 kilometara vožnje. Hanioti ima oko hiljadu stanovnika i predstavlja pravi biser Halkidikija kojeg odlikuju duga, peščana plaža i park koji obiluje zelenilom u samom centru naselja. Nedaleko od ovog parka smeštena je i crkva posvećena svetom Đorđu. Kažu da se posetioci gotovo uvek vraćaju u Hanioti, zaljubljeni u lepotu mora i prirode koja ga okružuje. Hanioti je idealno mesto za porodično letovanje. Plaže su peščane ili sa veoma sitnim šljunkom, a more odlikuje čista, tirkizna i topla voda. Kasandra, takozvani „prvi prst“ Halkidikija, od Atosa i Sitonije razlikuje se po bogatom noćnom životu i izuzetnoj posećenosti turista, naročito iz naše zemlje. U Haniotiju se nalazi mnoštvo luksuznih i modernih hotela, apartmana i vila koje obećavaju savršen odmor. Pored velikog smeštajnog kapaciteta, odlikuju ga i brojne prodavnice suvenira i poklona, restorani, igraonice, taverne, barovi i kafići. Turisti Hanioti počinju da posećuju već početkom maja, a sezona traje sve do kraja oktobra. Tokom leta kiše su retka pojava kao i temperatura koja je viša od 35 stepeni. Posebnu pogodnost za porodice sa malom decom i neplivače pedstavlja postepen ulazak u vodu. Kristalno čista voda privlači veliki broj zaljubljenika u ronjenje ali i mnoge druge sportove na vodi.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na navedene datume)
1-2 dan: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u  prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 14.00 časova po lokalom vremenu. Noćenje.
3-11 dan: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. Noćenje./uluga prema programu/
12-13 dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 časova po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

AVIONSKI PREVOZ

1. dan – Beograd – Solun. Početak programa putovanja sastankom učesnika na aerodromu „Nikola Tesla„ u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. ( proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). . Planirano vreme poletanja iz Beograda __ Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Solun. ( let traje oko 1h i 30 min ). Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj u apartman/hotel.
2 – 11. dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
11. dan – Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom u Solunu. Planirano vreme poletanja iz Soluna u ___ po lokalnom vremenu. Čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Kraj aranžmana.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  •  30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  •  Čekovima građana
  •  Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  •  Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti  po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cenovnik

SPECIJALNA PONUDA ZA TERMIN 21.06 – 01.07.2020 (10 noćenja) – polazak autobusa 20.06:

*CENE SU PO OSOBI

10 noći – sopstveni prevoz:

Studio 1/2 – 179€ (stara cena 229)
Apartman 1/3 – 149€ (stara cena 189)
Apartman 1/4 – 129€ (stara cena 169)
Apartman 1/5 – 119€ (stara cena 149)

10 noći + autobuski prevoz:

Studio 1/2 – 219€ (stara cena 289)
Apartman 1/3 – 189€ (stara cena 269)
Apartman 1/4 – 169€ (stara cena 229)
Apartman 1/5 – 159€ (stara cena 209)

*Wi-Fi – GRATIS
*Klima – gratis

FIRST MINUTE POPUST:

– 15% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE ZA SMENE OD 01.07 – 30.08 (cene u tabeli su bez navedenog popusta).

Popust se ne odobrava na cenu autobuskog prevoza (van paketa).

Popusti traju do 01.07.2020. ili do popune predviđenih kapaciteta.

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU:
smeštaj 10 noćenja (usluga najam)
CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Cene u tabeli su izražene po osobi, na bazi najma za 10 noćenja.
CENOVNIK 2020
pagidas novo– Dete 0-10 godina koje nema krevet plaća 45 eur

POPUSTI ZA DECU U APP:

-Dete do 7 godine u zajedničkom ležaju u 1/2 studiju u pratnji dve punoplatežne osobe – nema svoj ležaj i plaća prevoz po ceni iz tabele.

-Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu, mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju jednu punu cenu paketa i jednu cenu autobuskog prevoza po ceni iz tabele.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Autobuski prevoz (u slučaju paket aranžmana)
– Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 noćenja,
– Usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

–Autobuski prevoz ( osim za paket aranžmane)
– Boravišna taksa u Grčkoj – Od 01.01.2018. u hotelima i privatnom smeštaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska).
– Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj )
– Fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

PREVOZ:

-BEOGRAD – ODRASLI = 60 EUR povratni, 45 EUR u jednom pravcu

-BEOGRAD – DECA DO 12 GODINA = 45 EUR povratni, 30 EUR u jednom pravcu

Moguća je organizacija transfera do polazišta autobusa (Novi Sad ili Beograd) i to ili kolima ili mini busom ili drugim autobusom (vrsta prevoznog sredstva zavisi od broja putnika za aktuelni polazak), i to prema sledećem cenovniku:
Subotica, Kikinda – 20 eur po osobi;
Zrenjanin, Vršac, Sremska Mitrovica, Šabac, Bor, Kraljevo, Čačak, Valjevo – 15 eur po osobi;
Novi Sad, Pančevo, Lazarevac, Kruševac, Kragujevac, Pirot – 10 eur po osobi.

Minimalni broj putnika za organizovanje transfera je četiri.