Availability

Hotel Athos Palace se nalazi na obali, dva kilometra od gradića Kalitea.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Veliki kompleks (sa hotelom Pallini Beach), Hotel Athos Palace se nalazi na obali, dva kilometra od gradića Kalitea.

Hotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea HoteliHotel Athos Palace - Kalitea Hoteli

Hotel Athos Palace - Kalitea

Veliki kompleks (sa hotelom Pallini Beach) koji se nalazi na obali, dva kilometra od gradića Kalitea, u parku okružen borovom šumom. Hotel Athos Palace poseduje sopstvenu plažu, parking, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dok za jahte, razne prodavnice, frizerski salon, menjačnicu, otvoreni bioskop i pozornicu, konferencijsku salu, fitnes (uz doplatu na licu mesta), đakuzi (uz doplatu na licu mesta), saunu (uz doplatu na licu mesta), uslugu masaže (uz doplatu na licu mesta), restoran, nekoliko barova i "a la carte restoran", bar na plaži, otvoreno i zatvoreno dečje igralište i celodnevnu dečju animaciju, šest teniskih terena (korišćenje terena se naplaćuje oko 7 eur po satu), košarkaški teren (uz doplatu na licu mesta), odbojku na plaži i opremu za vodene sportove, WIFI Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), organizovanu celodnevnu i večernju animaciju odraslih. Gosti koriste sadržaje i usluge celog kompleksa. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Sobe u Athos Palace su lepe i komforne i svaka sadrži TWC sa fenom, frižider, krevetac (na upit, bez doplate), sef (uz doplatu na licu mesta), klima uređaj, SAT TV, telefon i terasu.

Opis smeštaja:  

Dvokrevetna soba: sa pogledom na more ili planinu, oko 20-25m2, namenjena za 2-4 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i sofa).
Superior sobe: oko 33m2, kombinacija dnevne i spavaće sobe, kupatilo sa đakuzijem, namenjena za 2 osobe.
Junior suite: 45m2, kombinacija dnevne i spavaće sobe, sa 2 standardna ili francuskim ležajem i sofom.
Superior suite: oko 60m2, u dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou (sofe) i glavnom spavaćom sobom na gornjem nivou (2 standardna ili francuski ležaj), sadrži dva kupatila (WC na donjem i kupatilo sa đakuzijem na gornjem), i terasu sa pogledom na more, imaju i internet konekciju.

Ishrana je na bazi polupansiona, po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS KOORDINATE: 40.062193, 23.460553

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

HOTELSKI POPUSTI
Specijalna ponuda 25% popusta za rezervacije do 31.01.2017. i 50% uplate do 10.02.2017. Drugo dete gratis.
Specijalna ponuda 20% popusta za rezervacije od 01.02.-28.02.2017. i 50% uplate do 10.03.2017.
Specijalna ponuda 15% popusta za rezervacije od 01.03.-31.03.2017. i 50% uplate do 10.04.2017.
NAPOMENE:
Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).