Availability

Hotel Atrium se nalazi iznad letovališta. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga prevoza do sela i plaže, udaljene 700 metara.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Hotel Atrium se nalazi iznad letovališta. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga prevoza do sela i plaže, udaljene 700 metara.

Hotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori HoteliHotel Atrium - Pefkohori Hoteli

Hotel Atrium - Pefkohori

Hotel Atrium se nalazi iznad letovališta, okružen maslinama i borovom šumom, na samo nekolioko minuta hoda od centra. Moderan hotel, u obliku atriuma, ima predivan pogled na grad, zaliv, poluostrvo Sitoniju i planinu Atos. Gostima su na raspolaganju bazen sa barom, besplatne ležaljke i suncobrani kao i besplatna usluga prevoza do sela i plaže, udaljene 700 metara. Hotel sadrži: recepciju i lobby, sefove na recepciji (besplatno), veliki otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima (uračunatim u cenu), internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), WIFI internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), salu za konferenciju, parking, dečji bazen i igralište, terene za tenis i košarku (uz doplatu na licu mesta), bilijar, stoni tenis, više restorana i barova, kombi prevoz do plaže i centra nekoliko puta u toku dana i večeri... Sve sobe hotela Atrium su moderno opremljene, sa klima uređajem (uračunat u cenu u julu i avgustu), krevecom (na upit, bez doplate), SAT TV, TWC sa fenom, malim frižiderom i radiom.

Opis smeštaja:
Dvokrevetna soba: oko 19m2, sa dva standardna ležaja, prostrana i komforna, namenjena za 2 osobe ili za bračni par sa infantom.
ECO soba bez pogleda: soba sa limitiranim pogledom ili bez pogleda, namenjena za 2 osobe ili za bračni par sa infantom.
ECO soba pogled bašta: oko 23m2, namenjena za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem i jednim standardnim ležajem.
Jednosobna family soba: oko 29m2, lepo uređena, namenjena za 2-4 osobe (opciono jedan infant).
Superior soba: oko 23m2, prostrana, namenjena za 3-4 osobe.

Ishrana je na bazi polupansiona ili all inclusive varijante, po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS KOORDINATE: 39.988155, 23.614026

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

HOTELSKI POPUSTI
Specijalna ponuda 30% popusta za rezervacije do 31.12.2016. i 80% uplate do 10.01.2017.
Specijalna ponuda 30% popusta za rezervacije 01.01.-31.01.2017. i 80% uplate do 10.02.2017. Ponuda važi za boravak 27.04.-13.06.2017.
Specijalna ponuda 20% popusta za rezervacije 01.01.-31.01.2017. i 80% uplate do 10.02.2017.
Specijalna ponuda 10% popusta za rezervacije 01.02.-28.02.2017. i 80% uplate do 10.03.2017.
NAPOMENE:
Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).