Availability

Ovaj hotel pre svega odlikuje gostoljubivost domaćina, koji će vas ugostiti tako doa ćete se osećati kao kod kuće. Ovo je jedan od onih objekata gde ćete se na odmoru pre svega zaista i istinski odmoriti. Hotel je namenjen pojedinicima, parovima ali pre svega porodicama, kako sa malom tako i sa starijom decom. Lokacija na kojoj se nalazi hotel je pre svega podnožje planine Pilion i to dovoljno govori o savršenoj poziciji. Hotel se nalazi u blizini grada Volos, na svega 24km. Plaža je plitka, a more mirno jer se mesto Koropi, u kom se hotel nalazi, smešten u zalivu. Predivna bašta krasi ovaj hotel, koja je lepo i udobno uređena i veoma dobro održavana, a daće vam utisak dodira sa prirodom koji je za odmor preko potreban. Okružuje vas mediteranska vegetacija (drveće, cveće, vinova loza...), pa ćete tako uživati i u predivnom mirisu mora i prirode. Hotel nudi doručak u bašti, a večeru služi u hotelskom restoranu. Hrana je tradicionalna i autentična kako za celokupnu Grčku, tako i za Pilion koji obuhvata njihove lokalne specijalitete. Osvežavajuća pića će vam prijati pokraj bazena. Hotel Saily je otvore 1978. Počeo je sa par soba, a nakon ulaganja u poslovanje i poverenja dugogodišnjih gostiju, hotel se širio do današnjih 28 soba (u glavnoj zgradii i bungalovima) i velikog broja sadržaja (- restoran, recepcija, sef na recepciji, bazen, igralište za decu, parking, wi-fi internet) Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, jednostavno uređene, u glavnoj zgradi renovirane. Sve poseduju kupatilo sa toaletom, klima uređaj, TV, frižider, terasu. Koropi je odlična baza za obilazak celokupnog poluostrva, a opet ukoliko želite da ostanete u mestu, imate sve sadržaje za bezbrižan i miran odmor. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira je besplatno. GPS KOORDINATE: 39°17'32.5"N 23°08'33.6"E

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Ovaj hotel pre svega odlikuje gostoljubivost domaćina, koji će vas ugostiti tako doa ćete se osećati kao kod kuće. Ovo je jedan od onih objekata gde ćete se na odmoru pre svega zaista i istinski odmoriti. Hotel je namenjen pojedinicima, parovima ali pre svega porodicama, kako sa malom tako i sa starijom decom. Lokacija na kojoj se nalazi hotel je pre svega podnožje planine Pilion i to dovoljno govori o savršenoj poziciji. Hotel se nalazi u blizini grada Volos, na svega 24km. Plaža je plitka, a  more mirno jer se mesto Koropi, u kom se hotel nalazi, smešten u zalivu.

Predivna bašta krasi ovaj hotel, koja je lepo i udobno uređena i veoma dobro održavana, a daće vam utisak dodira sa prirodom koji je za odmor preko potreban. Okružuje vas mediteranska vegetacija (drveće, cveće, vinova loza…), pa ćete tako uživati i u predivnom mirisu mora i prirode. Hotel nudi doručak u bašti, a večeru služi u hotelskom restoranu. Hrana je tradicionalna i autentična kako za celokupnu Grčku, tako i za Pilion koji obuhvata njihove lokalne specijalitete. Osvežavajuća pića će vam prijati pokraj bazena.
Hotel Saily je otvore 1978. Počeo je sa par soba, a nakon ulaganja u poslovanje i poverenja dugogodišnjih gostiju, hotel se širio do današnjih 28 soba (u glavnoj zgradii i bungalovima) i velikog broja sadržaja (- restoran, recepcija, sef na recepciji, bazen, igralište za decu, parking, wi-fi internet)
Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, jednostavno uređene, u glavnoj zgradi renovirane. Sve poseduju kupatilo sa toaletom, klima uređaj, TV, frižider, terasu.

Koropi je odlična baza za obilazak celokupnog poluostrva, a opet ukoliko želite da ostanete u mestu, imate sve sadržaje za bezbrižan i miran odmor.

 

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

 

Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira je besplatno.

 

GPS KOORDINATE: 39°17’32.5″N 23°08’33.6″E


Hotel Saily - Koropi

Lokacija: Ovaj hotel pre svega odlikuje gostoljubivost domaćina, koji će vas ugostiti tako doa ćete se osećati kao kod kuće. Ovo je jedan od onih objekata gde ćete se na odmoru pre svega zaista i istinski odmoriti. Hotel je namenjen pojedinicima, parovima ali pre svega porodicama, kako sa malom tako i sa starijom decom. Lokacija na kojoj se nalazi hotel je pre svega podnožje planine Pilion i to dovoljno govori o savršenoj poziciji. Hotel se nalazi u blizini grada Volos, na svega 24km. Plaža je plitka, a  more mirno jer se mesto Koropi, u kom se hotel nalazi, smešten u zalivu.

Predivna bašta krasi ovaj hotel, koja je lepo i udobno uređena i veoma dobro održavana, a daće vam utisak dodira sa prirodom koji je za odmor preko potreban. Okružuje vas mediteranska vegetacija (drveće, cveće, vinova loza...), pa ćete tako uživati i u predivnom mirisu mora i prirode. Hotel nudi doručak u bašti, a večeru služi u hotelskom restoranu. Hrana je tradicionalna i autentična kako za celokupnu Grčku, tako i za Pilion koji obuhvata njihove lokalne specijalitete. Osvežavajuća pića će vam prijati pokraj bazena.
Hotel Saily je otvore 1978. Počeo je sa par soba, a nakon ulaganja u poslovanje i poverenja dugogodišnjih gostiju, hotel se širio do današnjih 28 soba (u glavnoj zgradii i bungalovima) i velikog broja sadržaja (- restoran, recepcija, sef na recepciji, bazen, igralište za decu, parking, wi-fi internet)
Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, jednostavno uređene, u glavnoj zgradi renovirane. Sve poseduju kupatilo sa toaletom, klima uređaj, TV, frižider, terasu.

Koropi je odlična baza za obilazak celokupnog poluostrva, a opet ukoliko želite da ostanete u mestu, imate sve sadržaje za bezbrižan i miran odmor.

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira je besplatno.

GPS KOORDINATE: 39°17'32.5"N 23°08'33.6"E

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi polupansiona za 10 noćenja

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% POPUSTA NA SMEŠTAJ ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona za 10 noćenja.
– Servis predstavnika agencije.
– Troškove organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz.
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– Održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka.
– Fakultativne izlete.
– Boravišnu taksu.