Availability

Veliki kompleks (sa hotelom Athos Palace), Hotel Pallini Beach se nalazi na obali, dva kilometra od gradića Kalitea.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Veliki kompleks (sa hotelom Athos Palace), Hotel Pallini Beach se nalazi na obali, dva kilometra od gradića Kalitea.

Hotel Pallini Beach - Kalitea HoteliHotel Pallini Beach - Kalitea HoteliHotel Pallini Beach - Kalitea HoteliHotel Pallini Beach - Kalitea HoteliHotel Pallini Beach - Kalitea HoteliHotel Pallini Beach - Kalitea HoteliHotel Pallini Beach - Kalitea HoteliHotel Pallini Beach - Kalitea Hoteli

Hotel Pallini Beach - Kalitea

Veliki kompleks (sa hotelom Athos Palace) koji se nalazi na obali, dva kilometra od gradića Kalitea, u parku okružen borovom šumom. Hotel Pallini Beach poseduje sopstvenu plažu, parking, bazene (otvoreni i zatvoreni), dok za jahte, prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, otvoreni bioskop i pozornicu, konferencijsku salu, fitnes (uz doplatu na licu mesta), đakuzi (uz doplatu na licu mesta), saunu (uz doplatu na licu mesta), uslugu masaže (uz doplatu na licu mesta), restoran, nekoliko barova i "a la carte restoran", bar na plaži, teniski teren, sportove na vodi, WIFI internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), dečje igralište i celodnevnu dečju animaciju, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju odraslih, diskoteku...Gosti koriste sadržaje i usluge celog kompleksa. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju. Sobe se nalaze u glavnoj zgradi, lepe su i komforne i svaka sadrži TWC sa fenom, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), klima uređaj, SAT TV, telefon, WIFI Internet (uz doplatu oko 5 eur dnevno na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate) i terasu sa bočnim pogledom na more.

Opis smeštaja:  

Jednokrevetna soba: oko 25m2, prostrana i udobna soba, uglavnom dvokrevetna za upotrebu kao jednokrevetna.
Dvokrevetna soba: oko 25m2, prostrana i udobna sa pogledom na more bočno, namenjena je za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).
Bungalovi: nalaze se na plaži, u prvom, drugom, trećem ili četvrtom redu od plaže, imaju privatnu baštu idealnu za decu i malu čajnu kuhinju, namenjeni su za 2-4 osobe, nemaju WIFI internet.
Suite: sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka sa dve sofe, imaju pogled na more (direktno ili bočno) i namenjeni su za 2-4 osobe.

Ishrana je na bazi polupansiona, po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS KOORDINATE: 40.062193, 23.460553

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

HOTELSKI POPUSTI
Specijalna ponuda 25% popusta za rezervacije do 31.01.2017. i 50% uplate do 10.02.2017. Drugo dete gratis.
Specijalna ponuda 20% popusta za rezervacije od 01.02.-28.02.2017. i 50% uplate do 10.03.2017.
Specijalna ponuda 15% popusta za rezervacije od 01.03.-31.03.2017. i 50% uplate do 10.04.2017.
NAPOMENE:
Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).