Availability

Apartmani se nalaze na 1 kilometar od mesta Afitos....

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Apartmani se nalaze na 1 kilometar od mesta Afitos….

Kahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmaniKahlenberg apartmani - Afitos apartmani

Kahlenberg Apartmani - Afitos

Lokacija: Poluostrvo Kasandra, na 1km od mesta Afitos, na 80km od aerodroma u Solunu. U blizini hotela Aristoteles Beach.
Manji apartmanski objekat za opuštajući odmor, okružen maslinjakom. Prostrane sobe sa kuhinjom. Saržaj soba: Kuhinjica (električni šporet sa 2 ringle, posuđe, kuvalo za vodu), mini-frižider, TV, besplatnij Wi-Fi internet, klima, tuš, fen, balkon / terasa.

Tip smeštaja:
Apartman (~28-30 m2) (2 osobe): Fransuski ležaj ili dva odvojena kreveta.
Apartman (~32-33 m2) (3 osobe): Fransuski ležaj i odvojen krevet.
Apartman (~50-55 m2) (4 osobe): Dnevni boravak sa kuhinjom, 2 dva odvojena kreveta i odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem.

GPS KOORDINATE: 40°06'57.3"N   23°25'20.4"E

Afitos

Afitos je jedno od najmanjih mesta na Halkidikiju ali ujedno i jedno od najlepših. Autentičnost ovog mestašceta ogleda se u kamenim kućama, strmim i uskim popločanim ulicama koje odišu toplinom i u potpunosti se razlikuju od tipičnih letovališta na poluostrvu. Afitos je smešten na severu istočne obale poluostrva Kasandra između letovališta Kalitea i Nea Fokea. Od Soluna je udaljen 82 kilometra, a od letovališta Hanioti 18 kilometara. Po redu je treće mesto posle suženja poluostrva u Potidei. Iako su uspeli da razviju turizam i privuku turiste, stanovnici ovog mesta očuvali su stari ambijent naselja.
Arhitekturu Afitosa odlikuju kuće od kamena na kojima se obično nalaze natpisi koji ukazuju na datum izgradnje i vlasnika. Sem specifičnih kamenih kuća odlikuju ga i ljubazni, blagonakloni a neretko i „arhaični“ stanovnici mesta. Afitos ima dosta apartmana, hotela, restorana i romantičnih taverni.
Ispod zelenih brda pruža se glavna, duga, peščana plaža, dok je voda kristalno čista. Na plaži se nalaze barovi sa puno ležaljki i suncobrana. Afitos je jedino mesto na poluostrvu Kasandra gde u vodi možete naići na ravne, glatke stene na ulasku u more koje mogu biti prilično klizave, čak i sa ježevima između njih. Dubina mora se naglo povećava što zahteva dodatni oprez roditelja pri ulasku dece u vodu. Afitos ima, pored glavne plaže, još četiri poznate plaže – Varkes, Liosi, Mudunu (Moudounou) i Punta. 2,6 kilometara južno od Afitosa smeštena je plaža Kalitea i istoimeni grad, sa ostacima hrama Amona Zevsa. Na tri kilometara severno od Afitosa je i plaža Aristotelis koja se nalazi ispred istoimenog hotela.
U centru grada smeštena je crkva svetog Dimitrija koja je sagrađena 1858. godine a u čijoj se blizini nalazi i Etnografski muzej. Svakog 15. avgusta ovde se održava i vašar u čast Presvete Bogorodice Marije, pa ukoliko se odlučite za letovanje u ovo doba godine, čeka vas i niz zanimljivih sadržaja.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

U izradi...