Availability

Kuća Katopodis se nalazi na 150m od mora, 20 m od centra...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

uća Katopodis se nalazi na 150m od mora, 20 m od centra…

Kuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmaniKuća Katopodis - Nidri apartmani

Vila Katopodis - Nidri

Lokacija: Vila Katopodis se nalazi na 150m od mora, 20 m od centra. Vila poseduje apartmane i dupleks za 4 osobe. Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, Wi-Fi sa klasičnim ili francuski ležajevima. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5€ dnevno.

Apartmani i studiji imaju klima uređaj (uz doplatu) i Wi-Fi internet.

* Agencija nije odgovorna za nestanak interneta i jačinu signala usled tehničkih problema grčkih operatera.

GPS KOORDINATE: 38°42'19.5''N 20°42'26.6''E

Nidri

Mesto Nidri se nalazi na istočnoj obali ostrva Lefkada. Od glavnog grada Lefkasa je udaljen oko 17km južno. Nidri ima najveći broj smeštajnih kapaciteta i uglavnom je polazna tačka za srpske turiste. Gradska plaža Nidrija je prosečna i nije posebna preporuka za boravak tokom vašeg čitvog letovanja. Plaža je organizovana (ležaljke i suncobrani), ali je prilično uska i šljunkovita, pa za kupanje preporučujemo plažu 7km severno, u mestu Nikiana, ili  13km južno veoma popularna plaža Mikros Gialos. S obzirom da plaža nije široka, u toku letnjih meseci očekujte velike gužve. Dok leškarite na vrelom pesku u Nidriju, uživaćete u pogledu na ostrva Scorpio koje je u vlasništvu porodice Onazis (Aristotel Onazis je bio brodovlasnik i jedan od najbogatijih ljudi na svetu), Scorpidi, Madouri i Sparti. Nidri ima dugačko šetalište uz pristanište koje obiluje raznim sadržajima. Taverne i restorani su nanizani duž šetališta, kao i suvenirnice, poslastičarnice... Ono što pored obilaska zapadnog dela ostrva, preporučujemo turistima koji dođu u Nidri je obilazak vodopada Dimisaori  koji se nalaze na oko 8 km od gradića. Prelep ambijent, zelenilo, šuma, žubor vode i celokupan prizor će vas prosto oduševiti. Poznate plaže na istočnoj strani ostrva Katizma, Egremni, Porto Katziki su oko 40tak km udaljeni od mesta. Preporučujemo glavni put za odlazak do plaža jer su lokalni putevi prilično kirvudavi i strmi.

Video

Program putovanja

AUTOBUSKI/AVIONSKI PREVOZ

1. dan - Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije ili isti dan (zavisno od izabranog načina prevoza) prema dogovorenoj satnici. Dolazak na Lefkadu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati.
3. – pretposlednji dan ili poslednji dan (zavisno od izabranog načina prevoza) - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan ili poslednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Napomene

 • Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi i manjih su dimenzija od standardnog ležaja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
  Organizator - licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih
  učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

 • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
 • Čekovima građana
 • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
 • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Popust se obezbeđuje uplatom akontacije od 30 % do 28.02.2017.
*SPECIJALAN DODATNI POPUST OD 5% ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE* – Odnosi se samo na devizni deo smeštaja i važi do 28.02.2017.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:
DINARSKI DEO: 3.900 rsd (dete 0-12g. – 2.900 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR + PREVOZ. Dinarski deo aranžmana plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta.
Cene su izražene po osobi na bazi najma na 10 noćenja sa uračunatim popustima od 15 % na smeštaj i 10 % na prevoz+dinarski deo

* U 1/2 studiju besplatno boravi jedno dete do 18 god i koristi treći standarni ležaj.
* U 1/3 studiju besplatno boravi jedno dete do 18 god i koristi četvrti standarni ležaj.
* Autobuski prevoz – 55 eur po osobi ( cena sa popustom od 10% do 28.02.2017. )
* Doplata za dodatni prevoz za putnike iz Novog Sada i Zrenjanina je 2.500 rsd, iz Subotice 3.500 rsd. Deca od 2 -12 godina imaju 50% popusta na ovu doplatu.

USLOVI ZA DECU:
– Deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju sedište u autobusu.

 • CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Lefkada -Beograd
 • Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja.
 • Usluge pratioca grupe.
 • CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno osiguranje.