Availability

Kuća Porto Psakoudia se nalazi na samoj plaži Psakoudije...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Kuća Porto Psakoudia se nalazi na samoj plaži Psakoudije…Glavne prednosti ove kuće su prelepo dvorište sa puno zelenila i skoro pa
porto psakudia psakudija apartmani sitonija halkidiki

Nalazi se na samoj plaži Psakoudije. Glavne prednosti ove kuće su prelepo dvorište sa puno zelenila i skoro pa privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima koje su (u ograničenom broju) na usluzi gostima bez naknade. Studiji i apartmani su u prizemlju i na drugom spratu. Svi imaju TV, internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.
Na „vratima“ drugog kraka predivnog poluostrva Halkidiki – Sitonije, dočekaće vas živopisno, pre svega veoma malo ali atraktivno mesto – Psakudija. Malo turističko letovalište u zalivu Toroneos se nalazi na 80 km od Soluna. Da biste došli iz Soluna do ovde potrebno je da pratite magistralni put do Nea Mudanje koja je udaljena oko 21km zapadno od Psakudije. Da biste ovde boravili tokom vašeg letovanja, meštani su se pobrinuli da imate sve što vam je neophodno. Od marketa, taverni, restorana, kafića do beach barova, pekara i picerija, sve je upriličeno gostima. Ovaj sadržaj upotpunjuju neizbežni apartmani, vile i razni pansioni kao i nekoliko velikih hotelskih rizorta u okolini. Naravno, pre svega namenjeno letovanju porodica sa malom decom. Ima i hotela u kojima su dvoje dece gratis, ali ono što svakako prednjači je apartmanski smeštaj u Psakudiji.Plaža u Psakudiji je veoma dugačka. Oko 7km je dugačak pojas gde se smenjuju turistički organizovane plaže i one manje uvale za sve koji traže mir. U svakom slučaju sasvim je dovoljno da bez gužve u jeku sezone ovde boravi i do 5000 turista iz raznih zemalja Balkana a i šire. Čitavo mesto je ušuškano u borovini, a prvo veće mesto je u unutrašnjosti poluostrva udaljeno oko 10 km, je mesto Ormilija. Psakudija je letovalište namenjeno svima koji žele da odmaraju i da se potpuno opuste u miru i tišini prirode, a sa druge strane može biti polazna tačka za sve avanturiste spremne da otkrivaju čari Sitonije na svom letovanju. Psakudija je atraktivna destinacija i za ljubitelje vodenih sportova. Tu je i škola ronjenja. porto psakudia psakudija apartmani sitonija halkidiki
Gradska plaža je dobro organizovana. Ležaljke i suncobrani su na raspolaganju uz doplatu na licu mesta, kao i tuševi, spasioci ali i veliki broj grčkih restorana sa tradicionalnim specijalitetima.porto psakudia psakudija apartmani sitonija halkidiki

Psakudija - apartmani 2019

Psakudija - apartmani 2019Na „vratima“ drugog kraka predivnog poluostrva Halkidiki – Sitonije, dočekaće vas živopisno, pre svega veoma malo ali atraktivno mesto – Psakudija. Malo turističko letovalište u zalivu Toroneos se nalazi na 80 km od Soluna. Da biste došli iz Soluna do ovde potrebno je da pratite magistralni put do Nea Mudanje koja je udaljena oko 21km

Detaljnije...

Kuća Porto Psakoudia - Psakudija

Lokacija: Nalazi se na samoj plaži Psakoudije. Glavne prednosti ove kuće su prelepo dvorište sa puno zelenila i skoro pa privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima koje su (u ograničenom broju) na usluzi gostima bez naknade. Studiji i apartmani su u prizemlju i na drugom spratu. Svi imaju TV, internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

GPS KOORDINATE: 40°15'35.5"N 23°29'18.9"E

Kuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmaniKuća Porto Psakudia - Psakudija apartmani

Psakudija

Na "vratima" drugog kraka predivnog poluostrva Halkidiki - Sitonije, dočekaće vas živopisno, pre svega veoma malo ali atraktivno mesto - Psakudija. Malo turističko letovalište u zalivu Toroneos se nalazi na 80 km od Soluna. Da biste došli iz Soluna do ovde potrebno je da pratite magistralni put do Nea Mudanje koja je udaljena oko 21km zapadno od Psakudije. Da biste ovde boravili tokom vašeg letovanja, meštani su se pobrinuli da imate sve što vam je neophodno. Od marketa, taverni, restorana, kafića do beach barova, pekara i picerija, sve je upriličeno gostima. Ovaj sadržaj upotpunjuju neizbežni apartmani, vile i razni pansioni kao i nekoliko velikih hotelskih rizorta u okolini. Naravno, pre svega namenjeno letovanju porodica sa malom decom. Ima i hotela u kojima su dvoje dece gratis, ali ono što svakako prednjači je apartmanski smeštaj u Psakudiji.
Plaža u Psakudiji je veoma dugačka. Oko 7km je dugačak pojas gde se smenjuju turistički organizovane plaže i one manje uvale za sve koji traže mir. U svakom slučaju sasvim je dovoljno da bez gužve u jeku sezone ovde boravi i do 5000 turista iz raznih zemalja Balkana a i šire.
Čitavo mesto je ušuškano u borovini, a prvo veće mesto je u unutrašnjosti poluostrva udaljeno oko 10 km, je mesto Ormilija. Psakudija je letovalište namenjeno svima koji žele da odmaraju i da se potpuno opuste u miru i tišini prirode, a sa druge strane može biti polazna tačka za sve avanturiste spremne da otkrivaju čari Sitonije na svom letovanju. Psakudija je atraktivna destinacija i za ljubitelje vodenih sportova. Tu je i škola ronjenja.
Gradska plaža je dobro organizovana. Ležaljke i suncobrani su na raspolaganju uz doplatu na licu mesta, kao i tuševi, spasioci ali i veliki broj grčkih restorana sa tradicionalnim specijalitetima.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

CENOVNIK 2019.
Cene su izražene na bazi najma na 10 i 12 noćenja

*Cene sa zvezdicom u prvoj i poslednjoj smeni obuhvataju smeštaj i prevoz po osobi i nemaju umanjenje za polazak južnije od Beograda.

POPUSTI ZA DECU:
– Dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj.
– Dete 0-3 godine može u studiju/apartmanu da boravi bez sopstvenog ležaja.
ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja.
– Servis predstavnika agencije.
– Troškove organizacije.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz osim kod smena sa zvezdicom
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– Održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka.
– Fakultativne izlete.
– Ostale troškove.