Availability

Kuća Vasiliadis se nalazi na 20 m od obale Vurvurua...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Kuća Vasiliadis se nalazi  na 20 m od obale Vurvurua…

Kuća ima prelepo dvorište sa puno zelenila i roštiljem, parking i skoro pa privatnu plažu. Studiji i apartmani se nalaze u glavnoj zgradi i većina ima pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.kuca vasiliadis sitionija vurvuru halkidiki

kuca vasiliadis sitionija vurvuru halkidiki

Čišćenje apartmana i studija je svakodnevno. Kuća se nalazi na oko 600 m od Karidi plaže, jedne od najlepših plaža Sitonije.
Od prošle godine kuća Vasiliadis je bogatija za još jedan sadržaj, možda i najtraženiji od svih drugih. Gostima je na raspolaganju korišćenje novoizgrađenog bazena (10*5m), a u dvorištu kuće Vasiliadis.kuca vasiliadis sitionija vurvuru halkidiki

Ukratko o Vurvuruukuca vasiliadis sitionija vurvuru halkidiki 

Pre samog početka krivudavog puta Sitonije, koji vas vodi u obilazak najegzotičnijih plaža istočne obale, ušuškan u borovu šumu nalazi se Vurvuru. Iako na istočnoj obali, ipak još uvek na zlatnoj sredini, na samo 10km od Nikitija, i na skoro podjednakoj udaljenosti od dva najveća letovališta na oko 30km od Sartija i Neos Marmarasa. Mesto je rezervisano samo za one koji žele odmor i samo odmor. Karakteriše ga mali broj smeštaja za izdavanje i veliki broj privatnih luksuznih vila i vikendica. Obala Vurvurua je nešto uža ali s obzirom na mali broj gostiju to ne predstavlja problem.kuca vasiliadis sitionija vurvuru halkidiki

Najpoznatija plaža Vurvurua – Karidi beach, svojom atraktivnošću privlači goste i iz drugih delova Sitonije. Vurvuru je odlično snabdeven i ima nekoliko sjajnih taverni i picerija. Naspram Vurvurua se nalazi mali arhipelag sa devet ostrva od kojih je najveće ostrvo Diaporo. Iz ovog razloga Vurvuru je čest izbor za goste koji imaju svoje čamce. Iako nemate svoj čamac, imaćete priliku da ga rentirate i otkrijete prelepe plaže oko Vurvurua.kuca vasiliadis sitionija vurvuru halkidiki

alazi se na 20 m od obale Vurvurua. Kuća ima prelepo dvorište sa puno zelenila i roštiljem, parking i skoro pa privatnu plažu. Studiji i apartmani se nalaze u glavnoj zgradi i većina ima pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.kuca vasiliadis sitionija vurvuru halkidiki

Čišćenje apartmana i studija je svakodnevno. Kuća se nalazi na oko 600 m od Karidi plaže, jedne od najlepših plaža Sitonije.
Od prošle godine kuća Vasiliadis je bogatija za još jedan sadržaj, možda i najtraženiji od svih drugih. Gostima je na raspolaganju korišćenje novoizgrađenog bazena (10*5m), a u dvorištu kuće Vasiliadis.

Vurvuru apartmani 2019

Vurvuru apartmani 2019Nalazi se na 20 m od obale Vurvurua. Kuća ima prelepo dvorište sa puno zelenila i roštiljem, parking i skoro pa privatnu plažu. Studiji i apartmani se nalaze u glavnoj zgradi i većina ima pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Detaljnije...

Kuća Vasiliadis - Vurvuru

Lokacija: Nalazi se na 20 m od obale Vurvurua.
Kuća ima prelepo dvorište sa puno zelenila i roštiljem, parking i skoro pa privatnu plažu. Studiji i apartmani se nalaze u glavnoj zgradi i većina ima pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Čišćenje apartmana i studija je svakodnevno. Kuća se nalazi na oko 600 m od Karidi plaže, jedne od najlepših plaža Sitonije.
Od prošle godine kuća Vasiliadis je bogatija za još jedan sadržaj, možda i najtraženiji od svih drugih.Gostima je na raspolaganju korišćenje novoizgrađenog bazena (10*5m), a u dvorištu kuće Vasiliadis.

GPS KOORDINATE: 40°11'18.8"N 23°48'11.9"E

Kuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmaniKuća Vasiliadis - Vurvuru apartmani

Vurvuru

Na najatraktivnijem delu poluostrva Sitonija se nalazi ovo previno vikend naselje - Vurvuru. Idealno za porodično letovanje jer ga krasi jedna od najlepših plaža na Sitoniji - plaža Karidi. Kao stvorena za malu decu sa veoma plitkim ulaskom kao i izrazito toplom vodom ova plaža će ispuniti sva vaša očekivanja za porodično letovanje. Grčka obiluje mnogim plažama, ali ove kao na Sitoniji su veoma retke što se kontinentalnog dela Grčke tiče. Vurvuru se nalazi na istočnoj obali Sitonije , a čitavo mesto je ušuškano u borovu šumu. Nikiti kao najveće, najbliže mesto je udaljeno svega 10km zapadno (u Nikitiju se nalazi i Lidl), a od Sartija 30km južno. Osim predivnog mora i bujne vegetacije Vurvuru ne odlikuju brojni turistički sadržaji. Naravno, u samom mestu postoji par taverni i picerija. Čak su i plaže neorganizovane. Vurvuru nema veliki smeštajni kapacitet. Veliki broj je i privatnih vikendica i luksuznih vila. Preko puta Vurvurua se nalazi atraktivno i nenaseljeno ostrvo Diaporos. Gosti koji dolaze sa svojim čamcima i gliserima, često se usidre na ovom atraktivnom ostrvu i tamo provode svoje letovanje. Svi poznavaoci Sitonije znaju da je ovo poluostrvo još uvek nekomercijalizovano i od njega ne očekuju poseban tretman već se maksimalno prilagode čarima prirode i možda najlepšeg mora na kontinentalom delu Grčke.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cene su izražene na bazi najma na 10, 11 i 12 noćenja
CENOVNIK 2019. - VAŽI DO 21.12.218.

– Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu paket aranžmana (autobuski prevoz + smeštaj) i izražena je po osobi.

POPUSTI I DOPLATE:
– Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina.
– Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5 eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.
– Doplata za 1/1 sobu iznosi 50% od ukupne cene paket aramana (smena sa *).
– Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska na Sitoniju, osim za polaske iz Niša gde se cena paket aranžmana umanjuje za 10 eur-a po osobi. (pogledajte tabelu autobuski prevoz).
– Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 8 eur po osobi.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10, 12 ili 14 noćenja.
– Usluge predstavnika agencije
– Organizacija putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz (osim za smene označene *).
– Međunarodno zdravstveno osiguranje.
– Individualne troškove.