Availability

Vila Aleksandra se nalazi na svega 80 m od plaže i izlazi na najlepši deo gde počinje uređeno šetalište...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Aleksandra se nalazi na svega 80 m od plaže i izlazi na najlepši deo gde počinje uređeno šetalište…

Vila Aleksandra je pogodna za porodice sa malom decom.

Smeštaj: Studiji i apartmani za smestaj 2 do 5 osoba, smešteni u par zgrada, peta osoba može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet.. Svi studiji i apartmani imaju LCD TV , SAT TV, besplatan WI-FI internet (agencija ne može garantovati brzinuinterneta), kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj ( koriščenje uključenu o cenu ), prostrane lepe terase.

Sadržaj: lepo uređeno dvorište sa dosta zelenih površina, prostor za parkiranje kola, nije u sklopu vile (neasfaltiran), tuš u dvoristu.

Tip smeštaja:

1/2 studio – Soba sa kuhinjskim delom, bračni krevet, kupatilo i terasa.
1/2 apartman – Soba sa kuhinjskim delom, zasebna soba sa bračnim krevetom, kupatilo i terasa.
1/3 studio – Soba sa kuhinjskim delom, jednim bračnim krevetom i krevetom na razvlacenje (sirina 1m), kupatilo i terasa.
1/4 studio – Soba sa kuhinjskim delom, jednim bračnim krevetom I krevetom na rasklapanje za dve osobe (sirine 1,4 m), kupatilo i terasa.
1/4 apartman – Soba sa kuhinjskim delom i krevet na rasklapanje za dve osobe (sirina 1,4m), zasebna spavaća soba sa dva klasična kreveta (ili bračni krevet), kupatilo i terasa.vila aleksandra nikiti halkidiki sitonija drugi prst leto
1/4 duplex apartman – kuhinjski deo fizički odvojen, zasebna soba sa dva kreveta na rasklapanje (širina jednog kreveta je 1 m), druga zasebna spavaća soba sa dva klasična kreveta (ili bračni krevet), kupatilo i terasa.vila aleksandra nikiti halkidiki sitonija drugi prst leto

Naselje Nikiti (Νικήτη) jedno je od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. To je prelepo turističko mesto u čijoj se okolini mogu naći ostaci mnogih praistorijskih naselja. Mesto je još uvek nedovoljno istraženo i posećeno od strane Srba, pa ćete ovde češće čuti grčki, nemački i italijanski jezik, s obzirom da još uvek najviše turista dolazi iz tih zemalja. vila aleksandra nikiti halkidiki sitonija drugi prst leto

Nikiti se nalazi na severu zapadne obale Sitonije, 38 kilometara istočno od Nea Mudanie, 98 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Metamorfozi i Neos Marmaras (23 km). Od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, udaljeno je 36 kilometara jugoistočno. vila aleksandra nikiti halkidiki sitonija drugi prst leto

Vila Aleksandra - Nikiti

Lokacija: Nalazi se na svega 80 m od plaže i izlazi na deo gde počinje uređeno šetalište. Vila Aleksandra je pogodna za porodice sa malom decom.
Studiji i apartmani za smestaj 2 do 5 osoba, smešteni u par zgrada, peta osoba može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet.. Svi studiji i apartmani imaju LCD TV , SAT TV, besplatan WI-FI internet (agencija ne može garantovati brzinuinterneta), kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj ( koriščenje uključenu o cenu ), prostrane lepe terase.

Vila sadrži lepo uređeno dvorište sa dosta zelenih površina, prostor za parkiranje kola, nije u sklopu vile (neasfaltiran), tuš u dvoristu.

Tip smeštaja:
1/2 studio – Soba sa kuhinjskim delom, bračni krevet, kupatilo i terasa.
1/2 apartman – Soba sa kuhinjskim delom, zasebna soba sa bračnim krevetom, kupatilo i terasa.
1/3 studio – Soba sa kuhinjskim delom, jednim bračnim krevetom i krevetom na razvlacenje (sirina 1m), kupatilo i terasa.
1/4 studio – Soba sa kuhinjskim delom, jednim bračnim krevetom I krevetom na rasklapanje za dve osobe (sirine 1,4 m), kupatilo i terasa.
1/4 apartman – Soba sa kuhinjskim delom i krevet na rasklapanje za dve osobe (sirina 1,4m), zasebna spavaća soba sa dva klasična kreveta (ili bračni krevet), kupatilo i terasa.
1/4 duplex apartman – kuhinjski deo fizički odvojen, zasebna soba sa dva kreveta na rasklapanje (širina jednog kreveta je 1 m), druga zasebna spavaća soba sa dva klasična kreveta (ili bračni krevet), kupatilo i terasa.

GPS KOORDINATE:

Vila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmaniVila Aleksandra - Nikiti apartmani

Nikiti

Naselje Nikiti se nalazi na takozvanom drugom prstu poluostrva Halkidiki, na kraku pod nazivom Sitonija. Mesto Nikiti je veoma popularno kod srpskih turista, ali još uvek ne obiluje tolikim brojem kao što je slučaj sa popularnijim mestima na Halkidikiju, tako da možete da se opustite i uživate na letovanju bez velikog broja naših ljudi. Inače mesto je jedno od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. Često ćete na ulici moći da naiđete na bogatu ponudu grčkog meda, pa sigurno nećete odoleti da se sa letovanja vratite bez određene količine kvalitetnog meda sa Sitonije. Nije samo med i more ono što karakteriše Nikiti. Ovo predivno mesto u svom okuženju ima i ostatke praistorijskih naselja. Naseljavano je od najranijih vremena, a danas ga osim Srba posećuju, možda i više, Nemci, Italijani ali i Grci.
Tačna lokacija Nikitija je: 98 km južno od Soluna na poluostrvu Sitonija, tačnije između mesta Metamorfozis i Neos Marmaras. Mesto Nikiti je u severnom delu Sitonije najveće.
Ovo letovalište ima plažu dugu oko 2,5 km, a krasi je predivno kristalno čisto more. Glavni adut kako čitavog poluostrva Sitonija, tako i mesta Nikiti je topla voda koja je posledica zaliva koji deli sa prvim krakom Halkidija - Kasandrom. Jedan kraj glavne nalazi se sa južne strane, odmah pored crkve Agios Theodoros, dok je na drugom kraju mala marina koja je odlično mesto za dnevne i noćne šetnje. Sam ulazak u vodu je veoma plitak tako da ovo mesto je pre svega preporučljivo za letovanjeporodica sa malom decom.
Duž plaže su raspoređeni barovi i taverne pa tako ih uz doplatu možete koristiti. Paralelno sa plažom se pruža i predivno uređeno šetalište pa tako možete da se na letovanju potpuno opustite uz duge večernje šetnje ili večeru u nekom od grčkih restorana na obali...
Na magistralnom putu "iznad" Nikitija se nalazi market poznatog nemačkog lanca "Lidl".

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

 

Na upit