Availability

Zgrada apartmana se nalazi u turističkom mestu Lasi, smeštena na blagoj uzvišici, na 100 m od glavne ulice i 2 km od glavnog grada Argostoli.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Zgrada apartmana se nalazi u turističkom mestu Lasi, smeštena na blagoj uzvišici, na 100 m od glavne ulice i 2 km od glavnog grada Argostoli.
Plaža:
Do plaže se spušta 400 m dug put. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.
Hotelski sadržaj:
Zgrada u kojoj su smešteni studiji se nalazi u održavanom dvorištu punom cveća, sa pogledom na Jonsko more.
Tip smeštaja:
Sadrži 8 studija. Apartman tipa studio ima francuski ili 2 odvojena ležaja, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe), kupatilo(tuš/wc), terasu klima uređaj (uz doplatu), sef (uz doplatu) i Wi-Fi internet konekciju. Namenjeni su za smeštaj 3 osobe, treći ležaj je pomoćni.
Usluga:
Najam apartmana.
Napomena:
Angelos Studios je sa glavnim gradom Argostoli povezan autobuskom linijom (stiže se za nekoliko minuta). U blizini se nalaze prodavnice, taverne i barovi.
Ukratko o Kefaloniji
Ostrvo duguje svoj naziv Kefalosu, mitskom heroju. Ima i drugačijih teorija o poreklu imena ostrva. Jedna kaže da je ime izvedeno iz činjenice da je ostrvo najveće u jonskoj grupi (na grčkom se glava kaže kefali) a postoji i teorija da je „glava“ u osnovi imena ostrva zbog samog oblika koje isto ima i zovu ga „ostrvo sa glavom“. Poznato je kao “ostrvo pomoraca”.
Zbog nebrojenih lepota i šarma i svega što nudi čak i najzahtevnijim putnicima, Kefalonija je jedno od najpopularnijih jonskih ostrva. Nalazi se između Lefkade na severu i Zakintosa na jugu. Ima mnogo prelepih plaža s finim peskom i tirkiznim morem.

Vila Angelos - Lassi

Lokacija: Zgrada apartmana se nalazi u turističkom mestu Lasi, smeštena na blagoj uzvišici, na 100 m od glavne ulice i 2 km od glavnog grada Argostoli. Do plaže se spušta 400 m dug put. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.
Zgrada u kojoj su smešteni studiji se nalazi u održavanom dvorištu punom cveća, sa pogledom na Jonsko more.

Tip smeštaja:
Sadrži 8 studija. Apartman tipa studio ima francuski ili 2 odvojena ležaja, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe), kupatilo(tuš/wc), terasu klima uređaj (uz doplatu), sef (uz doplatu) i Wi-Fi internet konekciju. Namenjeni su za smeštaj 3 osobe, treći ležaj je pomoćni.

GSP KOORDINATE: 38.167000, 20.483941

Lassi

Kefalonija predstavlja najveće jonsko ostrvo. Lasi je predgrađe glavnog grada i pravog bisera ostrva – Argostolija (oko 2 km) i na dobroj je lokaciji, kako zbog male udaljenosti od njega tako i zbog blizine aerodromu (9 km). Može se reći da je Argostoli jedan od najlepših provincijskih gradova u Grčkoj, sa svojom karakterističnom atmosferom, okružen zelenilom i širokim ulicama. Lasi je okrenut ka zalivu koji razdvaja ostrvo na istočni i zapadni deo, odnosno lagunu Koutavos na istoku i veliki Argostolski zaliv na zapadu. Lasi se smatra odličnom lokacijom kao početna tačka za obilaženje celog ostrva. Ovo malo mesto sve što vam je potrebno nudi u jednoj (glavnoj) ulici: taverne, prodavnice, suvenirnice, restorane, a u većini restorana možete da uživate u fantastičnom grčkom plesu, grčkim vinima i kuhinji. Posebno preporučujemo svim turistima da probaju i čuveno pivo sa Kefalonije, kao nešto što je autentično i domaće. Duž celog mesta proteže se fantastična plaža Makris Gialos. Plaža je uređena, ima ležaljke, suncobrane i baldahine, a sitan pesak, bez ijednog kamička i kristalno čisto, plavo more predstavlju pravo zadovoljstvo za porodice sa decom. Ovo nije jedina plaža u mestu. Pored nje nalaze se i druge prelepe plaže podjednakog kvaliteta. Ovde su mnoge od najlepših plaža Kefalonije: stena okružena Kalamia, Gradakia, velika i omiljena Makris Gialos.
Mnogi koji dolaze autobusom ili avionom se opredeljuju za rent-a-car uslugu s obzirom na to da je ostrvo prilično veliko i da na svakom koraku ima nečeg zanimljivog što je potrebno videti dok ste na letovanju na Kefaloniji. Većina turisti bira da veče provede u glavnog gradu, pa se ne retko mogu peške uputiti do njega ili taksijem i taksi brodićima.
Sa obe strane magistralnog puta smešteni su apartmani i hoteli, a uvek su traženiji oni koji su bliži plaži.

Video

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja za paket aranžman –  avio prevoz + transfer + smeštaj na bazi najma

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– povratnu avio kartu na relaciji Beograd –Kefalonija- Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
– hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta
– grupni transfer autobusom od aerodroma na Kefaloniji do izabranog hotela, u odlasku i povratku,
– uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
– troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– aerodromske takse u iznosu od 38,58 evra (A/P BEG taxa 15,30 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P EFL taxa 22,30 EUR). Deca do 5 godina ne plaćaju A/P EFL taksu od 22,30 evra. Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
– Doplata za gorivo YQ 10 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
– dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju),
– međunarodno zdravstveno osiguranje,
– fakultativne izlete,
– lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“