Availability

Apartmani Asimonis su udaljeni 30 m od mora, 200 m od centra Stavrosa, 100 m od restorana i 150 m od supermarketa...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Apartmani Asimonis su udaljeni 30 m od mora, 200 m od centra Stavrosa, 100 m od restorana i 150 m od supermarketa…vila asimonis stavros apartmani grcka letovanje

Apartmani Asimonis su udaljeni 30 m od mora, 200 m od centra Stavrosa, 100 m od restorana i 150 m od supermarkevila asimonis stavros apartmani grcka letovanje ta. Objekat ima 18 smeštajnih jedinica. Svi apartmani u objektu Asimonis imaju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klimu. Asimonis ima lepo dvorište kao i mogućnost korišćenja roštilja.vivila asimonis stavros apartmani grcka letovanje la asimonis stavros apartmani grcka letovanje vila asimonis stavros apartmani grcka letovanje

Stavrosvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje

Stavros – pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državlvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje janavila asimonis stavros apartmani grcka letovanje . Ovde ćete naš jezik čuti gotovo istovila asimovila asimonis vila asimonis stavros apartmani grcka letovanje stavros apartmani grcka letovanje nis stavros apartmani grcka letovanje  kao da ste u svovila asimonis stavros apartmani grcka letovanje ros je deo zaliva Strimonikos, a pored Nea Vrasne i Asporovalte čini dobvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje ro poznat trojac – regiju Sveti Đorđe. U našoj ponudi im se stidlvila asimonis stavros apartmvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje ni grcka letovanje jivo pridružio i Ofrinio Beach, koji se smešten na samo 26km severno od Asprovalte. Stavros od Soluna deli oko 80vila asimonis stavros apartmani grcka letovanje km i povezan je autoputem sa ovim, najvećimvila asimonis stavros apvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje artmani grcka letovvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje anje radom u Grčkoj oblasti Makedovila asimonis stavros apartmani grcka letovanje nvila asivila asimonis stavros apartmani grcka letovanje monis stavros aparvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje tmani grcka letovanje ija. U ovom živopisnom mestu obitava oko 4000 stalnih stanovnika ali se taj broj naglo u letnjim mesecima povećava. Letovvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje anju u Stavrosu osim lepog mora, doprinosi i bogata gusta šuma u zaleđu, pa ga mnogi nazivaju vazdušnom banjovila asimonis stavros apartmani grcka letovanje m. Iznad Stavrosa se uzdiže planina Holomontas. Zbog specifičnosti biljnog i životinjskog sveta ova planina predstavlja rezervat prirode, a najviši vrh planine je 1165m. Sve ovo čini posebnu mikroklimu Stavrosa kojoj doprinosi i ruža vetrova koja ima veoma povoljan uticaj, pa je tako Stavaros idealan za letovanje porodica sa vila asimonis stavros apartmani grcka letovanje malom decom i sve one koji imaju probleme sa disajnim organima. Plaže u Stavrosu su mahom peskovite i plitke prilikom ulaska, pa je sve nekako pogodno za letovanje sa malom decom. Posebno ističemo plažu u parku platana koja je svakako jedna od najboljih u samom mestu. Plika je i u prirodnoj hladovini, sa dva beach bara. U samom mestu ima dosta većih i manjih marketa za snabdevanje. Najbliži poznati lanac marketa Lidl je na okovila asimonis stavros apartmani grcka letovvila asimonis stavros apartmani grcka letovanje anje  4km u pravcu prema Asprovalti, tačnije u Nea Vrasni.

 

Stavros apartmani 2019

Stavros apartmani 2019Stavros Stavros – pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju.

Detaljnije...

Vila Asimonis - Stavros apartmaniVila Asimonis - Stavros apartmaniVila Asimonis - Stavros apartmaniVila Asimonis - Stavros apartmaniVila Asimonis - Stavros apartmaniVila Asimonis - Stavros apartmaniVila Asimonis - Stavros apartmaniVila Asimonis - Stavros apartmani

Apartmani Asimonis - Stavros

Lokacija:

Smeštena je u novom, mirnijem delu Stavrosa. Udaljena je od plaže 150 m a od centra 500 m. Ispred vile je prelepo uređeno dvorište i stoga je idealna za smeštaj porodica sa decom u sopstvenom prevozu. Vila ima svoj parking. Studiji su sa 3 i 4 ležaja, kuhinjom u okviru sobe, kupatilom (TWC) i komotnim terasama od kojih su neke okrenute ka moru. Svi studiji se nalaze na I spratu. Opremljeni su sa TV, AC (uključena u cenu), WI-FI – besplatno korišćenje.

Tip smeštaja:

1/2 STD – francuski ležaj, kuhinja, kupatilo-TWC,terasa, TV,AC
1/3 STD – Francuski ležaj i jedan klasičan ležaj, kuhinja, kupatilo-TWC, terasa, TV, AC.
1/4 STD – dva francuska ležaja, od kojih je jedan manjih dimenzija, ili francuski ležaj, klasičan ležaj i krevet na sprat, kuhinja, kupatilo-TWC, terasa, TV, AC.

* Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

GPS KOORDINATE: 40.667592, 23.692882

Stavros

Stavros - pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju. Stavros je deo zaliva Strimonikos, a pored Nea Vrasne i Asporovalte čini dobro poznat trojac - regiju Sveti Đorđe. U našoj ponudi im se stidljivo pridružio i Ofrinio Beach, koji se smešten na samo 26km severno od Asprovalte. Stavros od Soluna deli oko 80km i povezan je autoputem sa ovim, najvećim gradom u Grčkoj oblasti Makedonija. U ovom živopisnom mestu obitava oko 4000 stalnih stanovnika ali se taj broj naglo u letnjim mesecima povećava. Letovanju u Stavrosu osim lepog mora, doprinosi i bogata gusta šuma u zaleđu, pa ga mnogi nazivaju vazdušnom banjom. Iznad Stavrosa se uzdiže planina Holomontas. Zbog specifičnosti biljnog i životinjskog sveta ova planina predstavlja rezervat prirode, a najviši vrh planine je 1165m. Sve ovo čini posebnu mikroklimu Stavrosa kojoj doprinosi i ruža vetrova koja ima veoma povoljan uticaj, pa je tako Stavaros idealan za letovanje porodica sa malom decom i sve one koji imaju probleme sa disajnim organima. Plaže u Stavrosu su mahom peskovite i plitke prilikom ulaska, pa je sve nekako pogodno za letovanje sa malom decom. Posebno ističemo plažu u parku platana koja je svakako jedna od najboljih u samom mestu. Plika je i u prirodnoj hladovini, sa dva beach bara. U samom mestu ima dosta većih i manjih marketa za snabdevanje. Najbliži poznati lanac marketa Lidl je na oko 4km u pravcu prema Asprovalti, tačnije u Nea Vrasni.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUSTI:

-15% POPUSTA za uplatu u celosti do 31.01.2018.

Cene su izražene po osobi za 11 dana/10 noćenja na bazi najma.
Cene sa * su izražene po osobi za 11 dana/10 noćenja sa uključenim autobuskim prevozom.
CENOVNIK 2018.
POOLAZAK 1.

POLAZAK 2.

– Cene obeležene zvezdicom (*) nemaju umanjenje za sopstveni prevoz.
– Doplata za autobuski prevoz iznosi 40 eur za odrasle, 30 eur za decu do 12 godina.

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranim apartmanima na bazi najma za 10 noćenja/11 dana.
– Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja za vreme boravka na navedenoj destinaciji.
– Troškove organizacije aranžmana.

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Prevoz turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC). Cena povratne karte iznosi 40 eur za odrasle, za decu do 12 godina 30 eur.
– Transfer od Novog Sada, Užica, Požege i Čačka iznosi 20 Eur, Kraljeva, Vrnjačke banje i Trstenika 15 eur i Kruševca 10 eur.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za navedeni period.
– Fakultativne izlete
– Individualne troškove.

 POPUSTI:
– Deca od 2-12 godina ostvaruju popust na smeštaj 50% ukoliko dele ležaj i 30% ako koriste ležaj.
– Deca do 2 godine ne plaćaju smeštaj.

 DOPLATE:
– Za 1/1 app doplata iznosi 70% od cene aranžmana u 1/2 app.
– Klima uređaj se plaća po apartmanu i iznosi 3-5 Eur dnevno.
– Izbor sedišta u autobusu doplaćuje se 10 eur po osobi.
– Sve promene po izdatoj prijavi za putovanje naplaćuju se 10 eur po prijavi.