Availability

Vila se nalazi u centru mesta na oko 120 m od plaže, ali u mirnom, ne previše prometnom delu mesta...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila se nalazi u centru mesta na oko 120 m  od plaže, ali u mirnom, ne previše prometnom delu mesta…vila dafni ofrinio grcka apartmani

Vilu pre svega odlikuju prostrani, komforni apartmani sa dobro opremljenom kuhinjom koji su četvorokrevetni  sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.  Velike, kružne terase sa garnutarama za sedenje su takođe još jedna od  prednosti vile.  Ova vila će učiniti da vaše letovanje u Grčkoj bude privila dafni ofrinio grcka apartmani jatnije i lepše.

1/3 apartman –u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan ležaj, u drugoj prostorijivila dafni ofrinio grcka apartmani  jevila dafni ofrinio grcka apartmani dan bračni ležaj.vila dafni ofrinio grcka apartmani
1/4 apartman –u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedavila dvila dafni ofrinio grcka apartmani afni ofrinio grcka apavila dafni ofrinio grcka apartmani rtmani n ležaj na rasklapanje, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/4+1 apartman –u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan ležaj na rasklapanje i fotelja na rasklapanje, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Sadržaj vile:vila dafni ofrinio grcka apartmani 
WI-FI internet
Sadržaj apartmana:vila dafni ofrinio grcka apartmani 
čajna kuhinja sa posudjem i priborom, električni šporet, frižider, garnitura za sedenje vila dafni ofrinio grcka apartmani na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletovila dafni ofrinio grcka apartmani m, peškiri, terasa, tv, Wi-Fi Internetvila dafni ofrinio grcka apartmani
Ovo turističko mesto nije oduvek krasila samo prirodna lepota, naime ovo je mesto i istorijskog značaja. Na zapadnom kraju plvila dafni ofrinio grcka apartmani aže nalaze se ostvila dafni ofrinio grcka apartmani aci vizantijske tvrđave Hristopolisa, izgrađene na ruševinamavila dafni ofrinio grcka apartmani  antičkog Iona, grada sa devet saobrvila dafni ofrinio grcka apartmani aćajnica, koji je kasnije postao luka grada Amfipolisa. Prema starim zapisima, veruje se da je iz drevnog Iona krenula flota Aleksandra Velikog u osvajačke pohode. Ovde možete posetiti i antički Amfvila dafni ofrinio grcka apartmani povila dafni ofrinio grcka apartmani lis sa veoma dragocenim muzejem i stvila dafni ofrinio grcka apartmani atuom lava napravljenim od mermera, koji se nalazio na starom mostu Strimon. Za one koji vole uživanje u prirodi u blizini su pećina Alistrati i kanjon reke Agitis. Takođe, od obale se uspinju staze ka planini Pageo, koja je poznata po tome što su Atinjani ovde iskopavali zlato, tako da se ovde mogu videti i rudnici iz doba Tukidida i Aleksandra Velikog.
U toku letnjih meseci, u blizini obale se organizuju kulturne manifestacije, pozorišne predstave i muzički događaji. Plaža u Ofryniu je duga, široka i vila dafni ofrinio grcka apartmani prostrana, a prekrivena je belim peskom i šljunkom. Pogodna je za porodice sa malom decom zbog plitke vode, a takođe je stecište mladih jer poseduje veliki broj popularnih beach barova.

Ofrinio Beach apartmani 2019

Ofrinio Beach apartmani 2019Ofrinio Beach Ovo turističko mesto nije oduvek krasila samo prirodna lepota, naime ovo je mesto i istorijskog značaja. Na zapadnom kraju plaže nalaze se ostaci vizantijske tvrđave Hristopolisa, izgrađene na ruševinama antičkog Iona, grada sa devet saobraćajnica, koji je kasnije postao luka grada Amfipolisa. Prema starim zapisima, veruje se da je iz drevnog Iona krenula

Detaljnije...

Vila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmaniVila Dafni - Ofrinio Beach apartmani

Vila Dafni - Ofrinio Beach

Lokacija: Vila se nalazi u centru mesta na oko 120 m od plaže, ali u mirnom, ne previše prometnom delu mesta.
Vilu pre svega odlikuju prostrani, komforni apartmani sa dobro opremljenom kuhinjom koji su četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja. Velike, kružne terase sa garnutarama za sedenje su takođe još jedna od prednosti vile. Ova vila će učiniti da vaše letovanje u Grčkoj bude prijatnije i lepše.

Tip smeštaja:
1/3 apartman –u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan ležaj, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/4 apartman –u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan ležaj na rasklapanje, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/4+1 apartman –u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan ležaj na rasklapanje i fotelja na rasklapanje, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

GPS KOORDINATE: 40.761563, 23.907988

Ofrinio Beach

Ovo turističko mesto nije oduvek krasila samo prirodna lepota, naime ovo je mesto i istorijskog značaja. Na zapadnom kraju plaže nalaze se ostaci vizantijske tvrđave Hristopolisa, izgrađene na ruševinama antičkog Iona, grada sa devet saobraćajnica, koji je kasnije postao luka grada Amfipolisa. Prema starim zapisima, veruje se da je iz drevnog Iona krenula flota Aleksandra Velikog u osvajačke pohode. Ovde možete posetiti i antički Amfvila sa veoma dragocenim muzejem i statuom lava napravljenim od mermera, koji se nalazio na starom mostu Strimon. Za one koji vole uživanje u prirodi u blizini su pećina Alistrati i kanjon reke Agitis. Takođe, od obale se uspinju staze ka planini Pageo, koja je poznata po tome što su Atinjani ovde iskopavali zlato, tako da se ovde mogu videti i rudnici iz doba Tukidida i Aleksandra Velikog.
U toku letnjih meseci, u blizini obale se organizuju kulturne manifestacije, pozorišne predstave i muzički događaji. Plaža u Ofriniu je duga, široka i prostrana, a prekrivena je belim peskom i šljunkom. Pogodna je za porodice sa malom decom zbog plitke vode, a takođe je stecište mladih jer poseduje veliki broj popularnih beach barova.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% popusta na smeštaj za uplate u celosti prilikom rezervacije

Cene su eurima po studiju/apartmanu na bazi najma za 10 noćenja
CENOVNIK 2018.

Cene sa zvezdicom (*) u prvoj i poslednjoj smeni označavaju paket aranžman (smeštaj+prevoz po osobi) i nemaju popust.

POPUSTI ZA DECU:

– Dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj.
– Dete 0-3 godine može u studiju/apartmanu da boravi bez sopstvenog ležaja.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja.
– Servis predstavnika agencije.
– Troškove organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz.
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– Održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka.
– Fakultativne izlete.
– Ostale troškove.