Availability

Lokacija: Vila Despo se nalazi na odličnoj lokaciji, u zalivu Trulos,oko 200 m od čuvene Trulos plaže i na oko 9km od centra grada Skiatosa. U blizini vile je supermarket, taverna i bus stanica za grad. Ova vila je idealna za smeštaj parova koji traže miran i tih odmor.U sklopu vile je bazen sa ležaljkama i suncobranima, čije se korišćenje ne naplacuje uz konzumaciju pića sa pool bara. Opis: Svi studiji poseduju klima uređaje (čije korišćenje nije uključeno u cenu-plaća se 5 eura dnevno po studiju), terasu, čajnu kuhinju, opremljenu sa posuđem,toalet (tuš, WC).

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Lokacija: Vila Despo se nalazi na odličnoj lokaciji, u zalivu Trulos,oko 200 m od čuvene Trulos plaže i na oko 9km od centra grada Skiatosa. U blizini vile je supermarket, taverna i bus stanica za grad. Ova vila je idealna za smeštaj parova koji traže miran i tih odmor.U sklopu vile je bazen sa ležaljkama i suncobranima, čije se korišćenje ne naplacuje uz konzumaciju pića sa pool bara.

Opis: Svi studiji poseduju klima uređaje (čije korišćenje nije uključeno u cenu-plaća se 5 eura dnevno po studiju), terasu, čajnu kuhinju, opremljenu sa posuđem,toalet (tuš, WC).


Vila Despo - Skiatos

Lokacija: Vila Despo se nalazi na odličnoj lokaciji, u zalivu Trulos,oko 200 m od čuvene Trulos plaže i na oko 9km od centra grada Skiatosa. U blizini vile je supermarket, taverna i bus stanica za grad. Ova vila je idealna za smeštaj parova koji traže miran i tih odmor.U sklopu vile je bazen sa ležaljkama i suncobranima, čije se korišćenje ne naplacuje uz konzumaciju pića sa pool bara.

Opis: Svi studiji poseduju klima uređaje (čije korišćenje nije uključeno u cenu-plaća se 5 eura dnevno po studiju), terasu, čajnu kuhinju, opremljenu sa posuđem,toalet (tuš, WC).

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo.
Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo.

 

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

 

CENOVNIK 2018.
Cene su izražene u eurima po osobi na bazi najma na 10 noćenja sa uključenim avionskim prevozom

DOPLATE I POPUSTI:
– deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe ( nemaju sedište u avionu, nemaju krevet ). Ne plaćaju takse.
– deca od 2 – 12 godina u PRATNJI DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE plaćaju iznos naznačen u tabeli
– deca na zajedničkom ležaju ne ostvaruju first i last minute popuste

NAPOMENA : u 1/4 apartmanima 1/3 i 1/4 mezonetama , deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj.

– Za 1/1 sobu u privatnom smeštaju – 75 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio
– Za 1/1 sobu u hotelima – na upit, razlikuje se od hotela do hotela, tražiti informaciju u agenciji

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz avionom (carter let) na relaciji Beograd – Skiatos– Beograd
– Transfere u Grčkoj, na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom
– Smeštaj u vilama / hotelima na bazi placene usluge prema tabeli iz cenovnika
– Usluge pratioca grupe
– Usluge predstavnika agencije, organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
– Troškove kompletne organizacije i vodenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Aerodromske takse koje trenutno iznose 39 € ( Beograd 16 EUR, Skiatos 22 EUR, DCV taksa 1 EUR ) za odrasle osobe i decu od 5 do 12 godina (deca od 2 do 5 godina ne plaćaju aerodromsku taksu Skiatos, plaćaju takse Beograd i DCV 17 EUR). Deca do 2 godine ne plaćaju takse.
– YQ taksa 10€ (taksa avio kompanije za poskupljenje goriva, placa se u agenciji). Podložna je promeni. – ne placaju deca do 2 godine.
– Medjunarodno zdravstveno osiguranje
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– Fakultativne izlete i ulaznice