Availability

Vila Fotis se nalazi u blizini ulaska u Pargu, pored maslinjaka. Od plaže Piso Krioneri je udaljena oko nekih 400m, manje pretežno sljunkovite uvale. Odlična lokacija Vile Fotis pruža mogućnost gostima svih uzrasta da uživaju u lepotama Parge.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Fotis se nalazi u blizini ulaska u Pargu, pored maslinjaka. Od plaže Piso Krioneri je udaljena oko nekih 400m, manje pretežno sljunkovite uvale. Odlična lokacija vile Fotis pruža mogućnost gostima svih uzrasta da uživaju u lepotama Parge. Vila Fotis se nalazi u ravnom delu Parge, a pored same vile se nalazi supermarket, Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, javni parking se nalazi na oko 100 metara od vile. Nedaleko od vile su pekare, poslastičarnice, apoteke, kao i restorani, kafići, butici, prodavnice suvenira. Sama Vila Fotis je u mirnom delu Parge, tako da gosti mogu u miru provesti svoj godišnji odmor. Vila Fotis poseduje dvokrevetne i 1/2+1 apartmane. Dvokrevetni apartman se sastoji od spavaće sobe gde se nalazi ili dva standard singl ležaja ili jedan francuski ležaj, poseduje i opremljenu priručnu kuhinju, koja se nalazi u drugoj prostoriji, kupatilo sa wc, terasu, TV i klima uređaj. Apartman 1/2+1 poseduje spavaću sobu de se nalazi ili dva standard singl ležaja ili jedan francuski ležaj, poseduje i opremljenu priručnu kuhinju, koja se nalazi u drugoj prostoriji gde se ujedno nalazi i treći ležaj, kupatilo sa wc, terasu, TV i klima uređaj. Svi gosti vile mogu koristiti bazen hotela Alpha koji se nalazi prekoputa vile, uz obaveznu konzumaciju pića. U dvokrevetnom apartmanu 1/2+1 maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe i dete do 15 godina.

*ČIŠĆENJE JE SVAKI TREĆI DAN, A PEŠKIRI I POSTELJINA SE MENJA DVA PUTA U TOKU BORAVKA
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – 5 EURA/DNEVNO (OPCIONO-PLAĆA SE NA LICU MESTA)

Parga

Gradić koji se nalazi na zapadu Grčke, na obali Jonskog mora, odiše svojim šarmom, bujnom vegetacijom koja je okružena planinama i maslinjacima. Bogata istorija grada koja seže čak do antičkog perioda, raskrsnica istoka i zapada, jak uticaj zapadnih civilizacija i kultura ostavili su raskošno kulrutno – istorijsko nasleđe: tri tvrđave iz različitih perioda, mikenski grob, Manastir Vlaheron, crkva Svetog Sostisa… Pargu karakteriše i raznolikost plaža, duge peščane kao i male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem. Ljubazni i gostoprimljivi domaćini, uzbudljiv noćni provod, niz festivala, avanture i sportovi na vodi. Duh ovog grada je živahan i moderan sa tragovima tradicionalnog. Naspram Parge se nalaze ostrva Paksos, Antipaksos i Krf do kojih se organizuju izleti. Ovaj prelepi gradić je pravi biser koji svakako treba otkriti.

Vila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmaniVila Fotis - Parga apartmani

Vila Fotis - Parga

Lokacija: Vila Fotis se nalazi u blizini ulaska u Pargu, pored maslinjaka.
Od plaže Piso Krioneri je udaljena oko nekih 400m, manje pretežno sljunkovite uvale. Odlična lokacija vile Fotis pruža mogućnost gostima svih uzrasta da uživaju u lepotama Parge. Vila Fotis se nalazi u ravnom delu Parge, a pored same vile se nalazi supermarket, Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, javni parking se nalazi na oko 100 metara od vile. Nedaleko od vile su pekare, poslastičarnice, apoteke, kao i restorani, kafići, butici, prodavnice suvenira. Sama Vila Fotis je u mirnom delu Parge, tako da gosti mogu u miru provesti svoj godišnji odmor. Vila Fotis poseduje dvokrevetne i 1/2+1 apartmane. Dvokrevetni apartman se sastoji od spavaće sobe gde se nalazi ili dva standard singl ležaja ili jedan francuski ležaj, poseduje i opremljenu priručnu kuhinju, koja se nalazi u drugoj prostoriji, kupatilo sa wc, terasu, TV i klima uređaj. Apartman 1/2+1 poseduje spavaću sobu de se nalazi ili dva standard singl ležaja ili jedan francuski ležaj, poseduje i opremljenu priručnu kuhinju, koja se nalazi u drugoj prostoriji gde se ujedno nalazi i treći ležaj, kupatilo sa wc, terasu, TV i klima uređaj. Svi gosti vile mogu koristiti bazen hotela Alpha koji se nalazi prekoputa vile, uz obaveznu konzumaciju pića. U dvokrevetnom apartmanu 1/2+1 maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe i dete do 15 godina.
Čišćenje apartmana svaki treći dan, a peškiri i posteljina se menja dva puta u toku boravka.

Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5€ dnevno na licu mesta.

GPS KOORDINATE: 39.283589, 20.412005

Parga

Gradić koji se nalazi na zapadu Grčke, na obali Jonskog mora, odiše svojim šarmom, bujnom vegetacijom koja je okružena planinama i maslinjacima. Bogata istorija grada koja seže čak do antičkog perioda, raskrsnica istoka i zapada, jak uticaj zapadnih civilizacija i kultura ostavili su raskošno kulrutno – istorijsko nasleđe: tri tvrđave iz različitih perioda, mikenski grob, Manastir Vlaheron, crkva Svetog Sostisa… Pargu karakteriše i raznolikost plaža, duge peščane kao i male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem. Ljubazni i gostoprimljivi domaćini, uzbudljiv noćni provod, niz festivala, avanture i sportovi na vodi. Duh ovog grada je živahan i moderan sa tragovima tradicionalnog. Naspram Parge se nalaze ostrva Paksos, Antipaksos i Krf do kojih se organizuju izleti. Ovaj prelepi gradić je pravi biser koji svakako treba otkriti.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUSTI – VAŽE DO 01.04.2018

– 10% POPUSTA  za uplatu akontacije od 30% i isplatu ostatka do 01.04.2018.
– 5% POPUSTA za uplate akontacije od 30%  i isplatu ostatka do polaska

POPUSTI SE NE ODNOSE NA PAKET ARANŽMANE(CENE SA ZVEZDICOM) U SEPTEMBRU.

Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana: autobuski prevoz + smeštaj na 10 noćenja
CENOVNIK 2018.
CENOVNIK 10 NOĆENJA

Cene koje su označene zvezdicom(*) – prve dve i poslednje dve smene su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja+autobuski prevoz, po osobi iz Beograda (dok se kod svih ostalih smena autobuski prevoz dodatno naplaćuje). Doplata za polazak iz Novog Sada je 10 eura po osobi. Samo kod ovih smena se u slučaju sopstvenog prevoza cena umanjuje 40 eura po osobi.
POPUSTI ZA DECU U SMEŠTAJU:
Dete do 7 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.
Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja..
ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 noćenja, usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz (osim za smene označene *), međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove.
AUTOBUSKI PREVOZ:
Povratna karta odrasli – 70
Povratna karta deca do 12 god. – 60

CENOVNIK AVIONSKI PREVOZ
CENOVNIK 2018.

FIRST MINUTE POPUSTI – VAŽE DO 01.04.2018. ILI DO POPUNE KAPACITETA

SOPSTVENI I BUS PREVOZ:
– 25% POPUSTA za PRVU SMENU za uplatu 30% prilikom rezervacije, ostatak do 01.05.2018.
– 20% POPUSTA za DRUGU I TREĆU SMENU (cene sa zvezdicom) za uplatu 30% prilikom rezervacije, ostatak do 01.05.2018.
– AVIO PAKETI – 10% popusta za uplatu u celosti prilikom rezervacije.
– AVIO PAKETI – 5% popusta za uplatu 30% prilikom rezervacije, ostatak do 01.05.2018.
POPUSTI SE NE ODNOSE NA PAKET ARANŽMANE(CENE SA ZVEZDICOM) U SEPTEMBRU.
Cene u cenovniku su izražene po osobi na bazi 10 noći sa uključenim avionskim prevozom ( cena ne obuhvata aerodromske takse i transfer)
CENOVNIK AVIONSKI PREVOZ
CENOVNIK 2018.

KOMBINACIJA BUS – AVIO
Polazak AUTOBUSA: 05.06.2018  Povratak AVIONA: 16.06.2018
Studio 1/2 – 189€
Studio 1/2+1 – 179€
Polazak AVIONA: 24.09.2018 Povratak AUTOBUSA: 05.10.2018
Studio 1/2 – 159€
Studio 1/2+1 – 149€
CENA ARANŽMANA SADRŽI:
– Čarter let avionom na relaciji Beograd – Preveza – Beograd
– Usluga smeštaja na bazi odabrane usluge iz tabele , za odabrani termini iz tabele
– Servis predstavnika naše agencije
– Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.
CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:
– aerodromske takse 39 EUR ( Beograd 16 EUR, Preveza 22 EUR, DCV taksa 1 EUR ) – ne plaćaju deca do 2 godine.
– aerodromske takse za polazak 06.06 – 15 EUR/osobi, a za polazak 24.09 – 18 EUR/osobi; ne plaćaju deca do 2 godine.
– YQ taksa 10 EUR (taksa avio kompanije za poskupljenje goriva, plaća se u agenciji ). Podložna je promeni. – ne plaćaju deca do 2 godine.
– Trošak transfera aerodrom-Sivota-aerodrom u iznosu 15 eura po osobi (deca do 2 god GRATIS)
– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj )
–  fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.