Availability

Vila se nalazi na ulasku u Uranopolis na nepunih 200m od plaže...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila se nalazi na ulasku u Uranopolis na nepunih 200m od plaže…
vila Irini Uranopolis apartmani Atos Grčka leto 2019

Slobodno možemo reći da je ovo jedna od najlepših vila, kako u našoj ponudi, tako i u samom Uranopolisu. Studiji su luksuzno opremljeni, a većina od njih je sa pogledom na Uranopolis, bočnim pogledom na ostrvo Amuljani i more. U sklopu vile Irini nalazi se kafe sa velikom terasom, sa koje se pruža prelep pogled na more i ceo Uranopolis, na kojoj gosti mogu da uživaju tokom celog dana. U vili je moguće poručiti doručak u sobi, sali za doručak ili na suncem okupanoj terasi. Tokom celog dana u hotelskom baru možete popiti kafu i piće. Vila Irini poseduje besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i u sobama. Recepcija radi non-stop, a na dan smene se može ostaviti prtljag. Na ulici ispred vile je uvek dovoljno mesta za parkirenje automobila.Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj sobi čajna kuhinja i dva obična ležaja.vila irini uranopolis apartmani atos grcka leto 2019
1/3 studio – u jednoj sobi čajna kuhinja, bračni i običan ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.vila irini uranopolis apartmani atos grcka leto 2019
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

vila irini uranopolis apartmani atos grcka leto 2019

Lokacija: vila se nalazi na ulasku u Uranopolis na nepunih 200m od plaže.vila irini uranopolis apartmani atos grcka leto 2017
Slobodno možemo reći da je ovo jedna od najlepših vila, kako u našoj ponudi, tako i u samom Uranvila irini uranopolis apartmani atos grcka leto 2017opolisu. Studiji su luksuzno opremljeni, a većina od njih je sa pogledom na Uranopolis, bočnim pogledom na ostrvo Amuljani i more. U sklopu vile Irini nalazi se kafe sa velikom terasom, sa koje se pruža prelep pogled na more i ceo Uranopolis, na kojoj gosti mogu da uživaju tokom celog dana. U vili je moguće poručiti doručak u sobi, sali za doručak ili na suncem okupanoj terasi. Tokom celog dana u hotelskom baru možete popiti kafu i piće. Vila Irini poseduje besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i u sobama. Recepcija radi non-stop, a na dan smene se može ostaviti prtljag. Na ulici ispred vile je uvek dovoljno mesta za parkirenje automobila.

 

Vila Irini - Uranopolis

Lokacija: vila se nalazi na ulasku u Uranopolis na nepunih 200m od plaže.
Slobodno možemo reći da je ovo jedna od najlepših vila, kako u našoj ponudi, tako i u samom Uranopolisu. Studiji su luksuzno opremljeni, a većina od njih je sa pogledom na Uranopolis, bočnim pogledom na ostrvo Amuljani i more. U sklopu vile Irini nalazi se kafe sa velikom terasom, sa koje se pruža prelep pogled na more i ceo Uranopolis, na kojoj gosti mogu da uživaju tokom celog dana.U vili je moguće poručiti  doručak u sobi,  sali za doručak ili na suncem okupanoj terasi. Tokom celog dana u hotelskom baru možete popiti kafu i piće. Vila Irini poseduje besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i u sobama. Recepcija radi non-stop, a na dan smene se može ostaviti prtljag. Na ulici ispred vile je uvek dovoljno mesta za parkirenje automobila.

Tip smeštaja:
1/2 studio - u jednoj sobi čajna kuhinja i dva obična ležaja.
1/3 studio - u jednoj sobi čajna kuhinja, bračni i običan ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje peškira je uključeno u cenu. Besplatan WI-FI internet. Doplata za korišćenje klima uređaja je 3€ po danu.

GPS  KOORDINATE: 40°19'52.9"N 23°58'40.5"E

Vila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmaniVila Irini - Uranopolis apartmani

Uranopolis

Mesto se nalazi na trećem kraku poluostrva Halkidki – Atosu. Uranopolis je poslednje mesto pre ulaska na Svetu Goru. Od Beograda je udaljen 760km, a od Soluna 130km. Uranopolis je gradić koji odiše posebnim duhom i mirom zbog blizine ove velike Pravoslavne svetinje. Na njegovim u licama ćete se mimoilaziti sa monasima, turistima, lokalcima, a umesto standardnih suvenira koje druge destinacije nude, ovde ćete pronaći nešto jedinstveno, veliki broj ručno slikanih ikona, ručno pravljenih predmeta, a naročito kvalitetnih proizvoda koje sami monasi u manasirima pripremaju. Sve ovo zajedno čini jedan nesvakidašnji ambijent jer je Uranopolis sve osim klasičnog turističkog mesta Halkidikija. Mestom dominira vizantijski toranj Prosforio iz 14. veka,  kao simbol Uranopolisa možete ga uočiti već sa uzvišenja dok se približavate gradiću. Danas se koristi kao muzej hrišćanskih antikviteta.  Za letovanje ga biraju oni turisti koji žele potpuni mir, lepe peščane uvale, čisto more... Naravno za svakodnevne aktivnosti  ništa nenedostaje. Uranopolis ima veliko šetalište, puno taverni u kojima se služe grčki specijatiteti, a naročito svima preporučujemo plodove mora, kao nešto što je simbolično za ovaj grad. Meštani se inače najviše bave ribolovom, ali naravno da je i turizam uzeo maha. Leti iz Uranopolisa možete obilaziti pusta ostrva Drenia, koja se nalaze u blizini, ali pre svega svakako preporučujemo krstarenje oko Svete Gore, jer samo tako možete u potpunosti, zajedno sa Uranopolisom, doživeti veličanstveni Atos.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

 

u izradi...