Availability

Vila Jiota se nalazi na oko 20m od mora i plaže u pešačkoj zoni, dok je od centralnog dela Nea Vrasne udaljena nepunih 200 m...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Jiota se nalazi na oko 20m od mora i plaže u pešačkoj zoni, dok je od centralnog dela Nea Vrasne udaljena nepunih 200 m…vila Jiota Nea Vrasna apartmani Asprovalta Stavros letovanje

Ovo je jedna od najluksuznijih vila u Nea Vrasni. Potpuno nova apartmanska vila, izgrađena je 2015 .godine, kada je i primila prve goste. Udaljena je od mora i plaže oko 20 m, nalazi se u pešačkoj zoni, dok je od centralnog dela Nea Vrasne udaljena nepunih 200 m. Vila raspolaže sa moderno i lepo opremljenim smeštajnivila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanjem jedinicama koje čine prostrani dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni studiji.
Studio 1/2: Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), wi-fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 1/3: Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), wi-fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 1/4: Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), wi-fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.vila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanje

Klima i Wi-Fi internet su uključeni u cenu.vila jiota nea vrasna apartmani avila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanjesprovalta stavros letovanje

Nea Vrasnavila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanje

Na oko 70km istočno od glavnog grada oblasti Makedonija u Grčkoj, tik uz Asprovaltu nalazi se Nea Vrasna. Mesto koje je sinonim za porodičan odmor. Toplo more, prijatna klima i veoma kvalitetan smeštaj za letovanje koji preporučuje agencija Balos se upravo može naći u ovom malom, ali veoma šarmantom mestu. Nea vrasna je nastavak mesta  Asprovalta ka Stavrosu. Jedno je od mesta koje spada u regiji  Sv. Đorđa koja je kod naših putnika veoma popularna. Ovu regiju ovila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanjedlikuju i povoljni smeštajni kapaciteti pa se tako mnoge porodice odlučuju da letovanje u Grčkoj provedu upravo ovde. Osim predivnih taverni i restorana uz samu obalu ovde ćete naći i zabavu zvila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavrovila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanjes letovanjea decu. Malo iznad mesta je poznati nemački lanac marketa Lidl, a u samom mesvila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanjetu su manji mvila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanjearketi. Plaža u Nea Vrasni je prilično široka i pruža se duž celog mesta. Uglavnom je na plaži sitan pesak, ali pri ulasku u vodu ima sitnog šljunvila jiota nea vrasna apartmani asprovalta stavros letovanjeka. Na plaži ima beach barova sa ležaljkama i suncobranima ali ima i slobodnih delova plaže.  Voda je veoma čista, a pošto je otvorono more, nemojte se iznenaditi ako u daljini ugledate delfine. Laganom šetnjom možete doći do Asprovalte koja je veća i ima više sadržaja, pa je uveče življa nego Nea Vrasna, dok je u Nea Vrasni bolje boraviti u toku dana, naravno, ukoliko ne volite gužvu na plaži. Ukoliko ste željni istraživanja okoline  i ukoliko volite aktino letovanje ovo je pravo mesto za vas. Na oko 40km južno počinje regija Atos. Oko mesta Olimpijada na koje prvo nailazite posle Stavrosa se nalaze predivne plaže, a iznad Olimpijade se veličanstveno uzdiže Stagira, grčki antički gradić u kom je rođen jedan od najsvestranijih grčkih filozofa i naučnika – Aristotel.

 

Nea Vrasna apartmani 2019

Nea Vrasna apartmani 2019Nea Vrasna Na oko 70km istočno od glavnog grada oblasti Makedonija u Grčkoj, tik uz Asprovaltu nalazi se Nea Vrasna. Mesto koje je sinonim za porodičan odmor. Toplo more, prijatna klima i veoma kvalitetan smeštaj za letovanje koji preporučuje agencija Balos se upravo može naći u ovom malom, ali veoma šarmantom mestu. Nea vrasna je

Detaljnije...

Vila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmaniVila Jiota - Nea Vrasna apartmani

Vila Jiota - Nea Vrasna

Lokacija: Udaljena je od mora i plaže oko 20 m, nalazi se u pešačkoj zoni, dok je od centralnog dela Nea Vrasne udaljena nepunih 200 m. Vila Jiota je jedna od najluksuznijih vila u Nea Vrasni. Potpuno nova apartmanska vila, izgrađena je 2015 .godine, kada je i primila prve goste. Vila raspolaže sa moderno i lepo opremljenim smeštajnim jedinicama koje čine prostrani dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni studiji.

Tip smešaja:
1/2 studio  - Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) -ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), Wi-Fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i ručavanje.
1/3  studio - Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), Wi-Fi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i ručavanje.
1/4 studio - Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva francuska (široka) ležaja, u okviru sobe, ali odvojen, smešten je kuhinjski deo (frižider, sudopera, ugradne dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto sa stolicama, klima (uključena u cenu), Wi-fFi internet (uključen u cenu), plazma TV, kupatilo sa ograđenom tuš kabinom, veliki balkon sa garniturom za sedenje i ručavanje.

Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

GPS KOORDINATE: 40°42'14.2"N 23°42'00.1"E

Nea Vrasna

Na oko 70km istočno od glavnog grada oblasti Makedonija u Grčkoj, tik uz Asprovaltu nalazi se Nea Vrasna. Mesto koje je sinonim za porodičan odmor. Toplo more, prijatna klima i veoma kvalitetan smeštaj za letovanje koji preporučuje agencija Balos se upravo može naći u ovom malom, ali veoma šarmantom mestu. Nea vrasna je nastavak mesta  Asprovalta ka Stavrosu. Jedno je od mesta koje spada u regiji  Sv. Đorđa koja je kod naših putnika veoma popularna. Ovu regiju odlikuju i povoljni smeštajni kapaciteti pa se tako mnoge porodice odlučuju da letovanje u Grčkoj provedu upravo ovde. Osim predivnih taverni i restorana uz samu obalu ovde ćete naći i zabavu za decu. Malo iznad mesta je poznati nemački lanac marketa Lidl, a u samom mestu su manji marketi. Plaža u Nea Vrasni je prilično široka i pruža se duž celog mesta. Uglavnom je na plaži sitan pesak, ali pri ulasku u vodu ima sitnog šljunka. Na plaži ima beach barova sa ležaljkama i suncobranima ali ima i slobodnih delova plaže.  Voda je veoma čista, a pošto je otvorono more, nemojte se iznenaditi ako u daljini ugledate delfine. Laganom šetnjom možete doći do Asprovalte koja je veća i ima više sadržaja, pa je uveče življa nego Nea Vrasna, dok je u Nea Vrasni bolje boraviti u toku dana, naravno, ukoliko ne volite gužvu na plaži. Ukoliko ste željni istraživanja okoline  i ukoliko volite aktino letovanje ovo je pravo mesto za vas. Na oko 40km južno počinje regija Atos. Oko mesta Olimpijada na koje prvo nailazite posle Stavrosa se nalaze predivne plaže, a iznad Olimpijade se veličanstveno uzdiže Stagira, grčki antički gradić u kom je rođen jedan od najsvestranijih grčkih filozofa i naučnika – Aristotel.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINTE POPUSTI VASEZONA:

- 10% popusta uplate samo akontacije, od 14. novembra do 15. januara
- 20%  popusta  uplate u celosti, od 14. novembra do 25. decembra
- 15%  popusta  uplate u celosti, od 26. decembra do 09. marta
- 10%  popusta uplate u celosti, od 10. marta do 30. aprila

Cene su izražene po osobi (dinarski + devizni deo/u eurima). Usluga je najam.
CENOVNIK VANSEZONA
CENOVNIK 2018.

Dinarski deo: odrasli 8.850 din (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 7.100 din )
deca 0-12 godina 6.100 din (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 6.100 din ).

FIRST MINUTE POPUSTE SEZONA:

-10% popusta za uplate samo akontacije, od 14. novebra do 15. januara
-20%
popusta za uplate u celosti, od 14. novembra do 25. decembra 
- 20%
popusta za uplate u celosti, od 26. decembra do 09. marta
(za smene u junu i julu)
- 15%
popusta za uplate u celosti, od 26. decembra do 09. marta
(za smene u avgustu i septembru)
- 10%
popusta za uplate u celosti, od 10. marta do 30. aprila

Cene su izražene po osobi (dinarski + devizni deo/u eurima). Usluga je najam.
CENOVNIK SEZONA
CENOVNIK 2018.

Dinarski deo: odrasli 8.850 (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 7.100)
deca 0-12 godina 6.100 (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 6.100)

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
– Bez sopstvenog ležaja u studiju / apartmanu može boraviti dete do 6 godina i plaća samo dinarski deo.
ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja.
– Autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli).
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale nepomenute troškove.

Doplate za polaske iz drugih mesta:
– Za polazak iz Novog Sada 1.750 din.
– Za polazak iz Kikinde 1.950 din.
– Za polazak iz Zrenjanina 1.750 din.
Popusti za sopstveni prevoz:
– Za odrasle osobe umanjenje je 3.600 din. u vansezoni / 6.700 din. u sezoni
– Za decu do 12 godina umanjenje je 3.600 din. u vansezoni / 5.700 din. u sezoni
– Za polazak iz Niša umanjenje je 500 din.