Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Kristina – Nalazi se na samoj obali mora, na 700 metara od poznate plaže Paradisos i na 200 metara od samog centra Neos Marmarasa. Ispred same vile, na minut hoda nalazi se više malih plaža, uvala.

Vila Kristina - Neos Marmaras

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora, na 700 metara od poznate plaže Paradisos i na 200 metara od samog centra Neos Marmarasa. Ispred same vile, na minut hoda nalazi se više malih plaža, uvala. U neposrednoj blizini same vile nalazi se market. Gradska plaža se nalazi na 1500 metara udaljenosti. Svi apartmani i dupleksi se nalaze na prvom spratu vile, okrenuti su ka moru i imaju direktan pogled. Vila Kristina poseduje dvokrevetne apartmane sa pomoćnim krevetom i četvorokrevetne duplekse. Dvokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem se sastoje od spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ili dva singl kreveta i pomocni krevet, dok je kuhinja odvojena vratima od spavaćeg dela. Dupleksi se sastoje od dve spavaće sobe, kao i izdvojene kuhinje. Sve smeštajne jedinice su kompletno opremljene kuhinjom, kupatilom, klimom koja se doplaćuje 5 eura po danu, komarnicima, WiFi (slabog protoka). Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana, dok je čišćenje na dan smene. Apartmani i dupleksi imaju prostrane terase koje imaju tendu, dok se ispred same vile nalazi parking prostor. U sklopu vile nalazi se prostorija za ostavljanje prtljaga poslednjeg dana.

GPS KOORDINATE: 40.094606, 23.777967

Neos Marmaras

Na oko 118 kilometara od Soluna i 20 kilometara od letovališta Nikiti, smešten je Neos Marmaras koji predstavlja najveće mesto na poluostrvu SitonijaSitonija je takozvani drugi prst Halkidikija. Smešten na zapadnoj strani Sitonije, iz Neos Marmarasa pruža se pogled na prvi prst Halkidikija – Kasandru. Neos Marmaras odlikuje bogata vegetacija i mirno Egejsko more sa kristalno čistom vodom. Sam grad izgrađen je amfiteatralno, pa ga odlikuju brdovite ulice sa čijih se vrhova pruža pogled na sve lepote ovog letovališta.
Ukoliko se odlučite za letovanje u biseru zaliva Toroneos, kao što je Neos Marmaras, možete očekivati predivan noćni provod i dane ispunjene zabavom i romantičnim šetnjama po velikim peščanim plažama uz obalu kristalno čistog mora, uz maslinjake i miris borovih šuma.
U centru grada nalazi se veliki broj prodavnica, taverni, kafića, barova i restorana. Za Neos Maramaras karakterističan je pijačni dan i to svaki četvrtak, kada možete pazariti sveže namirnice poput meda, sira, maslina ili kvalitetnog vina sa Sitonije.
Preko puta Neos Marmarasa nalazi se nenaseljeno malo ostrvo Kelifos koje po izgledu podseća na kornjaču, pa otuda i naziv ostrvo kornjača. Upravo na ovo ostrvce gledaju sve tri plaže Neos Marmarasa od kojih se ni jedna plaža ne nalazi u samom gradskom jezgru.
Ukoliko ovo leto odlučite da provedete baš ovde, na raspolaganju će vam biti glavna gradska plaža koja se nalazi van samog naselja. Dalje na jugu, u produžetku, nalazi se plaža hotelskog kompleksa Porto Karas, a plaža Paradiso smeštena je u istoimenom naselju koje je gotovo spojeno sa Neos Marmarasom.

Video

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

U izradi...