Availability

Vila Maria nalazi se na 80 m udaljenosti od plaže...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Maria nalazi se na 80 m udaljenosti od plaže…

Vila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmaniVila Maria - Jerisos apartmani

Vila Maria - Jerisos

Lokacija: Vila Maria nalazi se na 80 m udaljenosti od plaže.
Raspolaže jednosobnim apartmanima i studiom. Apartmani su sa jednom spavaćom sobom sa dva ležaja i opremljenom kuhinjom-trpezarijom sa ležajem na razvlačenje, kupatilom (TWC), TV/AC, klasičnom ili malom terasom. Studio je opremljen sa dva ležaja, pomoćnim ležajem-foteljom na razvlačenje, opremljenom kuhinjom, kupatilom (TWC), TV/AC, bežični internet. Ispred vile nalazi se bašta sa roštiljem koja je na raspolaganju gostima.

Tip smeštaja:
1/2+1 studio – Dva osnovna ležaja + jedan pomoćni ležaj na izvlačenje-fotelja, kuhinja, terasa, kupatilo (TWC), TV, AC.
1/2+1 apartman, mala terasa – Spavaća soba sa dva osnovna ležaja i u dn.boravku ležaj na izvlačenje, kuhinja, trasa, kupatilo (TWC), TV, AC.
1/2+2 apartman, mala terasa – Spavaća soba sa dva osnovna ležaja i u dn.boravku ležaj na izvlačenje-fioka, kuhinja, kupatilo (TWC), terasa, TV, AC.
1/2+2 apartman – Spavaća soba sa dva klasična ležaja i u dnevnom boravku ležaj na razvlačenje (jedna odrasla osoba i jedno dete do 12g, ili dvoje dece do 13g), kuhinja, kupatilo (TWC), terasa, TV, AC.

GPS KOORDINATE: 40°24'00.6"N  23°52'45.8"E

Jerisos

Jerisos se nalazi na Atosu i najveće mesto na poluostrvu, trećem kraku pouostrva Halkidiki. Od Beograda je udaljen oko 750km, a od soluna oko 120km. Jerisos kao naselje datire jos iz sredine VII veka p.n.e. U antičko doba se zvao Akantus, pa su njegovi stanovnici su dobrovoljno učestvovali u izgradnji kanala za Kserksa (Persijskog cara) tokom persijskih ratova, pa su dobro bili nagrađivani s njhove strane.
Jerisos ima svoje stalne stanovnike, koji se uglavnom bave turizmom i njegovim pratecim uslugama ili ribolom. Jerisos pre svega preporučujemo porodicama sa decom. Prelepe peščane plaže od kojih jedna ima plavu zastavicu privlače turiste iz svih krajeva. Glavna plaža se prostire kilometrima uz obalu, ali postoji i pregršt plaža nedaleko od samog Jerisosa. Uglavnom su beach barovi raspoređeni duž cele obale, a uz konzumaciju pića obezbeđujete sebi mesto tokom celog dana. Noćni provod je miran i prijatan. Ima puno kulturnih manifestacije koje imaju za cilj da prikažu tradiciju. Takvi su festivali u crkvi Agios Pavlos 29. juna i u crkvi Proroka Ilije 20. juna.
Od Jerisosa je oko 35km udaljeno arheološko nalazište Stagira, mesto rođenja poznatog starogrčkog naučnika i filosofa Aristotela.
U samom Jerisosu se nalazi poznati market Lidl sa nešto povoljnijim cenama, ali svakako preporučujemo da na šetalištu uz more uživate u nekoj od taverni u grčkim specijaliteima i u kvalitetno pripremljenoj ribi.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cene  su izražene u eurima za najam studija/apartmana za 11 dana/10 noćenja.
CENOVNIK 2018.
CENOVNIK 10 NOĆENJA

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma studija / apartmana za 10 noćenja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz.
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale individualne troškove.