Availability

vila Maria Louisa se nalazi u mirnom delu Pefkija na oko 350m od plaže. Vila ima 1/2 studije, 1/4 apartmane i 1/5 apartmane koji su potpuno opremljeni. Zbog različite strukture smeštajnih jedinica, vila je pogodna kako za parove, tako i za porodice sa decom. U okviru vile je dvorište sa bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji su na raspolaganju svim gostima tokom boravka.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

vila Maria Louisa se nalazi u mirnom delu Pefkija na oko 350m od plaže.
Vila ima 1/2 studije, 1/4 apartmane i 1/5 apartmane koji su potpuno opremljeni. Zbog različite strukture smeštajnih jedinica, vila je pogodna kako za parove, tako i za porodice sa decom.
U okviru vile je dvorište sa bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji su na raspolaganju svim gostima tokom boravka.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u okviru jedne prostorije je čajna kuhinja i dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj.
1/4 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja i dva obična  ležaja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/5 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja i dva obična  ležaja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.
Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO.
GPS KOORDINATE: 39°00’38.4″N 23°12’59.0″E


Vila Maria Luisa - Pefki

Lokacija: vila Maria Louisa se nalazi u mirnom delu Pefkija na oko 350m od plaže.
Vila ima 1/2 studije, 1/4 apartmane i 1/5 apartmane koji su potpuno opremljeni. Zbog različite strukture smeštajnih jedinica, vila je pogodna kako za parove, tako i za porodice sa decom. U okviru vile je dvorište sa bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji su na raspolaganju svim gostima tokom boravka.

Tip smeštaja:
1/2 studio - u okviru jedne prostorije je čajna kuhinja i dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj.
1/4 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i dva obična  ležaja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/5 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i dva obična  ležaja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.
Korišćenje klima uređaja, Wi-Fi interneta i peškira - BESPLATNO.
 
GPS KOORDINATE: 39°00'38.4"N 23°12'59.0"E

Pefki

Pefki je malo mesto na severu, najvećeg ostrva Grčke posle Krita  Evije. Do mesta Glifa odakle je najbliži trajekt do ostrva, od Beograda ima oko 860km. Trajektom put traje oko 35minuta, nakon čega ste u mestu Agiokampos, odakle vas od Pefkija deli još oko 19km. Ovo je pre svega mirno mesto i namenjeno isključivo ljubiteljima prirode i čistog grčkog mora. Ovde nema noćne zabave i izlazaka ali zato ovde možete da osetite nešto potpuno drugačije na šta sigurno niste navikli. Ljubazni domaćini će napraviti takvu atmosferu da ćete se osećati kao kod kuće. Predivno šetalište se pruža duž mora, veoma široko i prostrano, a veliki izbor apartmanskog smeštaja se nalazi upravo na tom šetalištu, pa gosti mogu da uživaju u pogledu na more sa svojih terasa. Ovo je jedno od onih mesta gde dolazite na letovanje zbog potpunog odmora i relaksacije. Pefki ima oko 2km dugu šljunkovitu plažu. Na plažama su raspoređeni beach barovi čije ležaljke i suncobrane uz konzumaciju pića možete da koristite tokom celog dana. Gosti za snabdevanje u Pefkiju su ograničeni na manje markete, ali zato u unutrašnjosti ostrva na oko 10 km u mestu Istea, nalazi se market čuvenog lanca Lidl koji važi za jedan od povoljnijih. Ono što je svakako karakterištično za Pefki je veoma kvalitetan apartmanski smeštaj koji je mnogo povoljniji u odnosu na druga popularna mesta širom Grčke. Ovde ćete u lusksuznim vilama uživati za veoma pristojnu cenu, a u grčkom moru isto kao i na većini drugih destinacija. Preporučujemo ga parovima i ljubiteljima prirode, kao i porodicama.

Dok ste u Pefkiju, a željni ste obilaska ostrva, preporučujemo sledeće:

Koutsoubri Beach je plaža u zalivu, na oko 10km od Pefkija istočno. Predivna plaža u prirodnoj hladovini sa kroistalno čistim morem. Ovo je „must see“ ukoliko ste smešteni u Pefkiju.

Kanatadika na oko 17km od Pefkija zapadno, ka Agiokamposu. Plaža na kojoj je pregršt beach barova, pogodna je za potpuno uživanje u muzici, tradicionalnoj grčkoj hrani i piću. Plaža je prekrivena šljunkom, a voda čistija nego u Pefkiju.

Plaža Agios Nikolaos je jedna od najpopularnijih i najbliža je od ostalih popularnih plaža Pefkiju. Na samo 17km istočno se nalazi ova predivna plaža koja je specifična po svom neobičnom pejzažu. Krasi ga ostrvo na kome se nalazi crkvica posvećena svetom  Nikoli. Plaža je uska ali je pesak sitan, a voda tirkizno plava.

Plaža Vasilika je na oko 22 km južno od Pefkija, istočnom obalom ostrva. Popularnma ostrvska plaža prekrivena peskom i šljunkom sa kristalno čistom vodom.

Idite do plaže Agia Anna. Ovo je jedna od najpopularnijih plaža  na ostrvu. Od Pefkija istočnom obalom udaljena oko 40km. Ovo je pravi mali raj za sve ljubitelje sportova na vodi (surfovanje, parasailing...).

Za sve ljubitelje tradicionalne grčke, moramo da vas uputimo i na selo Gialtra, poznato piratsko selo na sammom rubu Evije. Udaljeno je od Pefkija oko 40km. U pitanju je malo tradicionalno seoce, na uzvišenju sa kog se pruža predivan pogled na Egejsko plavetnilo. Tamo možete da osetite pravi život ostrvljana i okusite tradicionalne specijalitete neprikosnovene grčke kuhinje.

Preporuka je obilaza Edipsosa, tradicionalnog banjskog lečilišta ali ii letovališta. Odlikuju ga čuveni termalni izvori koji su zaštitni znak Edipsosa. Izvori se nalaze u samom moru, gde iz stena izvire voda temperature od 30 do 70 stepeni. Zahvaljujući ovoj toplog vodi i mineralnim stenama priroda je formirala prirodnen bazene i vodopade koji su osim što su lekoviti, predivni i za uživanje i relaksiranje.

Na oko 45km južno od Pefkija, se nalaze čuveni vodopadi Drimona, u istoimenom selu. Predivni pejzaži će vam dočarati ovo ostrvo, a ljubitelji prirode će naročito biti oduševljeni.

Video


Evia letovanje 2019

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

u izradi...