Availability

Smeštena u samo centru Potosa u mirnoj ulici, udaljena samo 30m od mora i promenade sa brojnim kafeterijama i restoranima. Objekat je udaljen 30m od promenade i isto toliko od peščane plaže.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Miranda je smeštena u centru Potosa u mirnoj ulici, udaljena samo 30m od mora i promenade sa brojnim kafeterijama i restoranima.

Objekat je udaljen 30m od promenade i isto toliko od peščane plaže. Okružen je brojnim prodavnicama i supermarketima.

Studio 1/2 (prizemlje): soba sa dva standardna ležaja ili francuskim (širokim) ležajem , kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje…

Studio 1/3 (prizemlje): soba sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardni ležajem, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje…

Studio 1/4 (prizemlje): soba sa dva standardna ležaja i sa dva kreveta na sprat, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, ispred sobe se nalazi deo uređenog dvorišta sa cvećem.

Klima se doplaćuje 5€ po danu – plaćanje na recepciji.

Vila Miranda - Potos

Lokacija: Prostrana jednospratna apartmanska zgrada sa prostranim studijima. Smeštena u samo centru Potosa u mirnoj ulici, udaljena samo 30m od mora i promenade sa brojnim kafeterijama i restoranima. Objekat je udaljen 30m od promenade i isto toliko od peščane plaže. Okružen je brojnim prodavnicama i supermarketima.

Tip smeštaja:
1/2 studio (prizemlje) - soba sa dva standardna ležaja ili francuskim (širokim) ležajem , kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje…
1/3 studio (prizemlje) - soba sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardni ležajem, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje…
1/4 studio (prizemlje) - soba sa dva standardna ležaja i sa dva kreveta na sprat, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, ispred sobe se nalazi deo uređenog dvorišta sa cvećem.

Klima se doplaćuje 5€ po danu – plaćanje na recepciji.

Vila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmaniVila Miranda - Potos apartmani

Potos

Za letovanje u Grčkoj, a naročito na ostrvu Tasos pravi izvbor je mesto Potos. Malo mesto koje čini oko 1000 stalnih stanovnika. Potos je smešten na jugu ostrva Tasos. Obiluje apartmanima za letovanje, a čini ga pre svega veoma lepa plaža koja je dobro organizovana i kao stvorena za porodičan odmor u pravom morskom ambijentu. Potos nije veliko mesto, ali veoma dobro organizovano, pa vam je sve na dohvat ruke. Čak je dobro i za one koji vole aktivniji odmor pa požele da obiđu po koju plažu pored gradske. Severno i južno od mesta su smeštene neke od najlepših plaža na čitavom Tasosu. Gradska plaža je peščana sa tavernama, kafićima i restoranima u kojima možete da uživate tokom čitavog dana, naravno ukoliko prethodno poručite piće. Mesto razdvaja magistralni put koji se pruža paralelno uz plažu. Desno od magistrale je centar Potosa u kome je sav sadržaj, centar sa šetalištem, suvenirnicama, barovima, restoranima, pekarama, mesarama, marketima, ribarnicama...svime što vam je potrebno za letovanje puno uživanja i potpuno bez briga. Mesto ima banku i poštu, a postoji i jedan javni parking čije se korišćenje naplaćuje oko 2€ dnevno i još jedan koji se koristi besplatno. Ukoliko na Tasos dođete autobuskim prevozom, a želite da obilazite plaže, u ponudi su usluge rent-a-car kao i ret-a-bike. Kao što smo već pomenuli u blizini su neke od najlepših plaža Tasosa, pa tako svima preporučujemo da posete plažu Notos koja je nalazi na 2km južno od Potosa, zatim Psiliamos 4 km južno od Potosa, a za sve ljubitelje kvalitetnog diving-a tu je i dobro poznati Pefkari, oko 1km severno od Potosa.

Video


Grčka letovanje 2019

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

u izradi...