Availability

Vila se nalazi u centru Jerisosa , udaljena je oko 100 m od plaže...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila se nalazi u centru Jerisosa , udaljena je oko 100 m od plaže…

Vila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmaniVila Nikoleta - Jerisos apartmani

Vila Nikoleta - Jerisos

Lokacija:Vila se nalazi u centru Jerisosa , udaljena je oko 100 m od plaže.
U okviru vile nalazi se dvorište, parking, roštilj.
Mezoneta ( triplex ) se nalazi na prvom spratu. Na prvom nivou se nalazi potpuno opremljena kuhinja i jedan singl ležaj. Iz kuhinje je izlaz na prostranu terasu. Stepenice vode iz kuhinje na gornji nivo gde se ulazi u dnevni boravak – salon, gde se nalazi garnitura za sedenje i TV. Iz dnevnog boravka se ulazi u tri odvojene spavaće sobe. Dve sobe imaju francuske krevete, a jedna soba dva singl kreveta. Na istom nivou se nalazi kupatilo sa tuš kabinom, a postoji i poseban WC sa lavaboom. Iz salona se izlazi na jos jednu terasu. Mezoneta poseduje klimu i TV.

Tip smeštaja:
1/3 studio - nalazi se u niskom parteru (ima samo 4 stepenika) i u njemu se nalazi jedan francuski i jedan singl krevet. Svi studiji poseduju TV, kupatilo, čajnu kuhinju i klima uređaj, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

GPS KOORDINATE: 40°23'57.6"N 23°52'48.2"E

Jerisos

Jerisos se nalazi na Atosu i najveće mesto na poluostrvu, trećem kraku pouostrva Halkidiki. Od Beograda je udaljen oko 750km, a od soluna oko 120km. Jerisos kao naselje datire jos iz sredine VII veka p.n.e. U antičko doba se zvao Akantus, pa su njegovi stanovnici su dobrovoljno učestvovali u izgradnji kanala za Kserksa (Persijskog cara) tokom persijskih ratova, pa su dobro bili nagrađivani s njhove strane.
Jerisos ima svoje stalne stanovnike, koji se uglavnom bave turizmom i njegovim pratecim uslugama ili ribolom. Jerisos pre svega preporučujemo porodicama sa decom. Prelepe peščane plaže od kojih jedna ima plavu zastavicu privlače turiste iz svih krajeva. Glavna plaža se prostire kilometrima uz obalu, ali postoji i pregršt plaža nedaleko od samog Jerisosa. Uglavnom su beach barovi raspoređeni duž cele obale, a uz konzumaciju pića obezbeđujete sebi mesto tokom celog dana. Noćni provod je miran i prijatan. Ima puno kulturnih manifestacije koje imaju za cilj da prikažu tradiciju. Takvi su festivali u crkvi Agios Pavlos 29. juna i u crkvi Proroka Ilije 20. juna.
Od Jerisosa je oko 35km udaljeno arheološko nalazište Stagira, mesto rođenja poznatog starogrčkog naučnika i filosofa Aristotela.
U samom Jerisosu se nalazi poznati market Lidl sa nešto povoljnijim cenama, ali svakako preporučujemo da na šetalištu uz more uživate u nekoj od taverni u grčkim specijaliteima i u kvalitetno pripremljenoj ribi.

 

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – pretposlednji dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
Poslednji dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% POPUSTA NA DEVIZNI DEO ZA CELOKUPNE UPLATE DO 21.04.2018.
– 5% POPUSTA NA DEVIZNI DEO ZA UPLATU AKONTACIJE DO 21.04.2018. I ISPLATU OSTATKA DO PUTA

Cene su izražene u evrima po apartmanu/studiju za 10 noćenja bez prevoza i sastoje se od deviznog + dinarskog dela
CENOVNIK 2018.

Dinarski deo aranžmana po smeni po studiju/apartmanu - 9.990,00 din.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma studija / apartmana za 10 noćenja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz.
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale nepomenute troškove.