Availability

Vila Nondas se nalazi u popularnom letovalištu Lassi na samo 3km od glavnog grada Argostoli, a na samo 5km od medjunarodnog aerodroma.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Nondas se nalazi u popularnom letovalištu Lassi na samo 3km od glavnog grada Argostoli, a na samo 5km od medjunarodnog aerodroma.


Vila Nondas - Lasi

Lokacija: Vila Nondas se nalazi u popularnom letovalištu Lassi na samo 3km od glavnog grada Argostoli, a na samo 5km od medjunarodnog aerodroma. Pozicija vile Nondas je perfektna kako za porodice sa decom, tako i za prijatelje koji su došli da uživaju u svom letovanju. Nalazi se na nepunih 150 metara od prelepe plaže Makris Gialos, a praktično i na glavnom šetalištu letovališta Lassi. Gosti vile Nondas mogu  koristiti BAZEN hotela Princess koji se nalazi pored Vile Nondas. Objekat poseduje parking prostor. Vila se sastoji iz dva nivoa – prizemlje i prvi sprat. Perfektna lokacija zbog blizine plaže, šetališta letovališta Lassija, kao i blizina glavnog grada Argostoli, omogući će Vam pravo uživanje na Vašem letovanju.

Tip smeštaja:
1/4 apartman  - 
Izuzetno prostrani četvorokrevetni apartmani se sastoje od dve odvojene prostorije od koje svaka ima svoj izlaz na terasu. Spavaća soba se sastoji od Francuskog kreveta veličine 160X190cm, TV-a, ormana, dva noćna stočića i klima uredjaj, dok se druga prostorija sastoji od dva singl ležaja standardnih dimenzija, noćnog stočića, ormana, još jednog klima uredjaja, a u svom sastavu poseduje i kompletno opremljenu kuhinju i sto za ručavanje. U sastavu kuhinje je frižider, mikrotalasna peć, rešo sa dve ringle, kao i ketler za zagrevanje vode. Kupatilo je opremljeno sa wc-tušom koji je sa jedne strane zatvoren zbog prskanja vode. U kupatilu se nalazi i fen za kosu. Velike i prostrane terase su sastavni deo svakog apartmana i poseduju set od stola sa četiri stolice. Napominjemo da su u prizemlju terase dosta prostranije i okružene lepim cvećem. Odlični apartmani sa perfektnom lokacijom. Čišćenje i promena posteljine i peškira  na 3 dana.
Sef u sobama uz doplatu – 1€ po danu

Wi-Fi uključen u cenu. Parking je besplatan za goste vile.
Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5€ po danu.

GPS KOORDINATE:38°09'17.9"N 20°29'02.1"E

Video

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM ZA SMENU 03.06 (PERIOD BORAVKA 03.06-13.06)
1. dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele., Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan – 11. dan – Kefalonija – dolazak, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana.
12. dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:
1 Dan – Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, u holu za medjunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. ( proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Let JU 5316 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja iz Beograda 10:20.Prevoz avionom ( čarter let ) na relaciji Beograd – Kefalonija. ( let traje oko 1h i 30 min ). Planirano vreme sletanja na Kefaloniju 12:50 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova ( postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu )
2 – 11. /12. Dan – Boravak na bazi 10 ili 11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
11. /12. Dan – Napuštanje smeštaja do 10:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let JU 5317 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja sa Kefalonije 13:40 po lokalnom vremenu.Čarter let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 14:05. Kraj aranžmana.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUSTI:

-15% POPUSTA za smene u sezoni na cenu smeštaja– Uplate u celosti prilikom rezervacije

-10% POPUSTA za smene u sezoni na cenu smeštaja– Uplata 30% prilikom rezervacije,ostatak do 01.05.2017

-5% POPUSTA za smene u sezoni na cenu smeštaja– Za uplate na rate do kraja godine (Za uplate od 30% prilikom rezervacije,ostatak čekovima građana do 15.12.2017.)

Popusti traju do 15.02.2017. ili do popune predviđenih kapaciteta.
Cene u tabeli su izražene po osobi na bazi 10 i 11 noćenja

 

 

 

 


*CENE U CENOVNIKU SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI 10 ili 11 NOĆI (zavisno od smene).
NAPOMENA:  ZA SVE SMENE IZ TABELE OD 13.06-04.09 OBAVEZAN JE AVIONSKI PREVOZ ZA SVE KAPACITETE.

– Za smenu 03.06. polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele!

ARANŽMAN OBUHVATA:
-Smeštaj na bazi 10 i 11 noćenja.
-Usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-Avionski prevoz obavezan uz doplatu za avionsku kartu.
-Međunarodno zdravstevno osiguranje i individualne troškove.
USLOVI ZA DECU:
– Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punolpatezne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.