Availability

Vila Raptidis se nalazi na samoj obali u novom delu Stavrosa...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Raptidis se nalazi na samoj obali u novom delu Stavrosa, od centra grada pet minuta hoda…
Vila Raptidis Stavros apartmani Grcka letovanje

U neposrednoj blizini vile nalazi se dečiji besplatan luna park, kao i više beach barova. Vila raspolaže  luksuzno opremljenim dvokrevetnim, trokrevetnim  i četverokrevetnim studijima sa ugradnom kuhinjom (standardnim šporetom i frižiderom sa komorom za zamrzavanje), kupatilom (tuš kabina,  kada, ručni peškiri), tv-om, klima uređajem (bez doplate), wi-fi internet, prostranim terasama sa garniturom za sedenje i tendama. U sastavu vile nalazi se caffe bar i parking. Zamena posteljine na pola smene.Korišćenje ležaljki na plaži je besplatno uz porudžbinu pića u caffe baru vile Raptidis. Kategorisana sa 3 ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji.Stavros<
Stavros – pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju. Stavros je deo zaliva Strimonikos, a pored Nea Vrasne i Asporovalte čini dobro poznat trojac – regiju Sveti ĐorđeVila Raptidis stavros apartmani grcka letovanje. U našoj ponudi im se stidljivo pridružio i Ofrinio Beach, koji se smešten na samo 26km severno od Asprovalte. Stavros od Soluna deli okoVila Raptidis stavros apartmani grcka letovanje 80km i povezan je autoputem sa ovim, najvećim gradom u Grčkoj oblasti Makedonija. U ovom živopisnom mestu obitava oko 4000 stalnih stanovnika ali se taj broj naglo u letnjim mesecima povećava. Letovanju u Stavrosu osim lepog mora, doprinosi i bogata gusta šuma u zaleđu, pa ga mnogi nazivaju vazdušnom banjom. Iznad Stavrosa se uzdiže planina Holomontas. Zbog specifičnosti biljnog i životinjskog sveta ova Vila Raptidis stavros apartmani grcka letovanjeplanina predstavlja rezervat prirode, a najviši vrh planine je 1165m. Sve ovo čini posebnu mikroklimu Stavrosa kojoj doprinosi i ruža vetrova koja ima veoma povoljan uticaj, pa je tako Stavaros idealan Vila Raptidis stavros apartmani grcka letovanjeza letovanje porodica sa malom decom i sve one koji Vila Raptidis stavros apartmani grcka letovanjeimaju probleme sa disajnim organima. Plaže u Stavrosu su mahom peskovite i plitke prilikom ulaska, pa je sve nekako pogodno za letovanje sa malom decom. Posebno ističemo plažu u parku platana koja je svakako jedna od najboljih u samom mestu. Plika je i u prirodnoj hladovini, sa dva beach bara. U samom mestu ima dosta većih i manjih marketa za snabdevanje. Najbliži poznati lanac marketa Lidl je na oko 4km u pravcu prema Asprovalti, tačnije u Nea Vrasni.

Stavros apartmani 2019

Stavros apartmani 2019Stavros Stavros – pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju.

Detaljnije...

Vila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmaniVila Raptidis - Stavros apartmani

Vila Raptidis - Stavros

Lokacija: Vila se nalazi na samoj obali u novom delu Stavrosa, od centra grada pet minuta hoda.
U neposrednoj blizini vile nalazi se dečiji besplatan luna park, kao i više beach barova. Vila raspolaže  luksuzno opremljenim dvokrevetnim, trokrevetnim  i četvorokrevetnim studijima sa ugradnom kuhinjom (standardnim šporetom i frižiderom sa komorom za zamrzavanje), kupatilom (tuš kabina,  kada, ručni peškiri), tv-om, klima uređajem (bez doplate), Wi-Fi internetom, prostranim terasama sa garniturom za sedenje i tendama. U sastavu vile nalazi se caffe bar i parking. Zamena posteljine na pola smene. Korišćenje ležaljki na plaži je besplatno uz porudžbinu pića u caffe baru vile Raptidis. Kategorisana sa 3 ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji.

GPS KOORDINATE: 40°40'18.9"N 23°41'32.6"E

Stavros

Stavros - pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju. Stavros je deo zaliva Strimonikos, a pored Nea Vrasne i Asporovalte čini dobro poznat trojac - regiju Sveti Đorđe. U našoj ponudi im se stidljivo pridružio i Ofrinio Beach, koji se smešten na samo 26km severno od Asprovalte. Stavros od Soluna deli oko 80km i povezan je autoputem sa ovim, najvećim gradom u Grčkoj oblasti Makedonija. U ovom živopisnom mestu obitava oko 4000 stalnih stanovnika ali se taj broj naglo u letnjim mesecima povećava. Letovanju u Stavrosu osim lepog mora, doprinosi i bogata gusta šuma u zaleđu, pa ga mnogi nazivaju vazdušnom banjom. Iznad Stavrosa se uzdiže planina Holomontas. Zbog specifičnosti biljnog i životinjskog sveta ova planina predstavlja rezervat prirode, a najviši vrh planine je 1165m. Sve ovo čini posebnu mikroklimu Stavrosa kojoj doprinosi i ruža vetrova koja ima veoma povoljan uticaj, pa je tako Stavaros idealan za letovanje porodica sa malom decom i sve one koji imaju probleme sa disajnim organima. Plaže u Stavrosu su mahom peskovite i plitke prilikom ulaska, pa je sve nekako pogodno za letovanje sa malom decom. Posebno ističemo plažu u parku platana koja je svakako jedna od najboljih u samom mestu. Plika je i u prirodnoj hladovini, sa dva beach bara. U samom mestu ima dosta većih i manjih marketa za snabdevanje. Najbliži poznati lanac marketa Lidl je na oko 4km u pravcu prema Asprovalti, tačnije u Nea Vrasni.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUST:

– 15% popust za uplate u celosti do 31.12.2017.

Cene su izražene u eurima po studiju na bazi najma za 10 noćenja
CENOVNIK 2018. VANSEZONA

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma za 10 noćenja.
– Servis predstavnika agencije.
– Troškove organizacije.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– Fakultativne izlete.
– Autobuski prevoz.
– Ostale individualne troškove.

FIRST MINUTE POPUST:

-10% popust za uplate u celosti do 31.01.2018.

popusti ne važe za smene sa zvezdicom (*)
-paket aranžmani (autobuski prevoz + smeštaj) po osobi
CENOVNIK 2018. AUTOBUSKI PREVOZ

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma za 10 noćenja.
– Autobuski prevoz.
– Servis predstavnika agencije.
– Troškove organizacije.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– Fakultativne izlete.
– Ostale individualne troškove.