Availability

Vila Stefanidis se nalazi 15 m od plaže u najlepšem delu Stavrosa – Platani...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Stefanidis se nalazi 15 m od plaže u najlepšem delu Stavrosa – Platani…

vila Stefanidis Stavros apartmani Grcka letovanje

Poseduje studija sa bračnim ležajem , jednim singl ležajem i jednim komfornim pomoćnim ležajem (tipa fioke ispod singl ležaja ,sa standardnim dušekom ,koji se podiže na nivo klasičnog ležaja) za boravak od 2 do 4 osobe, opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom (sa ručnim peškirima ), terasom sa garniturom za sevila stefanidis stavros apartmani grcka letovanjedenje, TV –om, klima uređajem (uključen u cenu). Zamena posteljine je na svakih pet dana. Studija se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu. U sastavu vile nalazi se recepcija sa wi-fi internetom (besplatno) , lift, caffe bar, kao i zidani roštilj u dvorištu vile koji je na raspolaganju gostima. Parking se nalazi preko puta vile.Vila je kategorizovana sa 3 ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji. Korišćenje ležaljki na plaži se ne naplaćuje ali je obavezna porudžbina pića u caffe baru vile Stefanidis.Usluga je na bazi najma studia.

Stavros

Stavros – pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju. Stavros je deo zaliva Strimonikos, a pored Nea Vrvila stefanidis stavros apartmani grcka letovanjeasne i Asporovalte čini dobro poznat trojac – regiju Sveti Đorđe. U našoj ponudi im se stidljivo pridružio i Ofrinio Beach, koji se smešten navila stefanidis stavros apartmani grcka letovanje samo 26km severno od Asprovalte. Stavros od Svila stefanidis stavros apartmani grcka letovanjeoluna deli oko 80km i povezan je autoputem sa ovim, najvećim gradom u Grčkoj oblasti Makedonija. U ovom živopisnom mestu obitava oko 4000 stalnih stanovnika ali se taj broj naglo u letnjim mesecima povećava. Letovanju u Stavrosu osim lepog mora, doprinosi i bvila stefanidis stavros apartmani grcka letovanjeogata gusta šuma u zaleđu, pa ga mnogi nazivaju vazdušnom banjom. Iznad Stavrosa se uzdiže planina Holomontas. Zbog specifičnosti biljnog i životinjskog sveta ova planina predstavlja rezervat prirode, a najviši vila stefanidis stavros apartmani grcka letovanjevrh planine je 1165m. Sve ovo čini posebnu mikroklimu Stavrosa kojoj doprinosi i ruža vetrova koja ima veoma povoljan uticaj, pa je tako Stavaros idealan za letovanje porodica sa malom decom i sve one koji imaju probleme sa disajnim organima. Plaže u Stavrosu su mahom peskovite i plitke prilikom ulaska, pa je sve nekako pogodno za letovanje sa malom decom. Posebno ističemo plažu u parku platana koja je svakako jedna od najboljih u samom mestu. Plika je i u prirodnoj hladovini, sa dva beach bara. U samom mestu ima dosta većih i manjih marketa za snabdevanje. Najbliži poznati lanac marketa Lidl je na oko 4km u pravcu prema Asprovalti, tačnije u Nea Vrasni.

Stavros apartmani 2019

Stavros apartmani 2019Stavros Stavros – pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju.

Detaljnije...

Vila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmaniVila Stefanidis - Stavros apartmani

Vila Stefanidis - Stavros

Lokacija: Vila Stefanidis se nalazi 15 m od plaže u najlepšem delu Stavrosa – Platani.
Poseduje studija sa bračnim ležajem , jednim singl ležajem i jednim komfornim pomoćnim ležajem (tipa fioke ispod singl ležaja, sa standardnim dušekom, koji se podiže na nivo klasičnog ležaja) za boravak od 2 do 4 osobe, opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom (sa ručnim peškirima ), terasom sa garniturom za sedenje, TV –om, klima uređajem (uključen u cenu). Zamena posteljine je na svakih pet dana. Studija se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu. U sastavu vile nalazi se recepcija sa Wi-Fi internetom (besplatno), lift, caffe bar, kao i zidani roštilj u dvorištu vile koji je na raspolaganju gostima. Parking se nalazi preko puta vile. Vila je kategorizovana sa 3 ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji. Korišćenje ležaljki na plaži se ne naplaćuje ali je obavezna porudžbina pića u caffe baru vile Stefanidis.
GPS KOORDINATE: 40°39'46.6"N 23°42'28.9"E

Stavros

Stavros - pre svega omiljeno mesto za letovanje naših državljana. Ovde ćete naš jezik čuti gotovo isto kao da ste u svom rodnom gradu, a ne u Grčkoj na letovanju. Nisu iznenađenje ni kafići sa srpskim menijem, natpisi i ponude na srpskom jeziku, a naravno većina Grka ga skoro tečno govori u ovom kraju. Stavros je deo zaliva Strimonikos, a pored Nea Vrasne i Asporovalte čini dobro poznat trojac - regiju Sveti Đorđe. U našoj ponudi im se stidljivo pridružio i Ofrinio Beach, koji se smešten na samo 26km severno od Asprovalte. Stavros od Soluna deli oko 80km i povezan je autoputem sa ovim, najvećim gradom u Grčkoj oblasti Makedonija. U ovom živopisnom mestu obitava oko 4000 stalnih stanovnika ali se taj broj naglo u letnjim mesecima povećava. Letovanju u Stavrosu osim lepog mora, doprinosi i bogata gusta šuma u zaleđu, pa ga mnogi nazivaju vazdušnom banjom. Iznad Stavrosa se uzdiže planina Holomontas. Zbog specifičnosti biljnog i životinjskog sveta ova planina predstavlja rezervat prirode, a najviši vrh planine je 1165m. Sve ovo čini posebnu mikroklimu Stavrosa kojoj doprinosi i ruža vetrova koja ima veoma povoljan uticaj, pa je tako Stavaros idealan za letovanje porodica sa malom decom i sve one koji imaju probleme sa disajnim organima. Plaže u Stavrosu su mahom peskovite i plitke prilikom ulaska, pa je sve nekako pogodno za letovanje sa malom decom. Posebno ističemo plažu u parku platana koja je svakako jedna od najboljih u samom mestu. Plika je i u prirodnoj hladovini, sa dva beach bara. U samom mestu ima dosta većih i manjih marketa za snabdevanje. Najbliži poznati lanac marketa Lidl je na oko 4km u pravcu prema Asprovalti, tačnije u Nea Vrasni.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Cenovnik

u izradi...