Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Tousis, kompletno renovirana i sa novim luksuznim nameštajem u studijima, nalazi se na odličnoj lokaciji, udaljena od strogog centra na nekoliko minuta hoda ili na oko 300 metara od šetališta uz more – luke i na oko 480 metara od najbliže, Krioneri plaže.

Vila Tousis

Lokacija: Vila Tousis je kompletno renovirana i sa novim luksuznim nameštajem u studijima, nalazi se na odličnoj lokaciji, udaljena od strogog centra na nekoliko minuta hoda ili na oko 300 metara od šetališta uz more – luke i na oko 480 metara od najbliže, Krioneri plaže. Idealna lokacija, odnosno pozicija vile u starom delu Parge sa pogledom na more ili grad, pruža mogućnost odabira gradskih plaža ili plaže Valtos koja se nalazi u zalivu pored, na oko 650 metara. Prodavnica i pekara su u neposrednoj blizini, na oko 200 metara od vile. Vila Tousis se sastoji od dvokrevetnih i trokrevetnih studija, kao i velikog petokrevetnog dupleks apartmana i svi su opremljeni klima uradjem (uz doplatu na licu mesta), bežičnim internetom, sefom (uključeni u cenu) i TV – om. Dvokrevetni studiji se nalaze na izdignutom prizemlju i drugom spratu, imaju dva standardna ili francuski ležaj, kuhinjski deo, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Trokrevetni studiji se nalaze na drugom spratu, imaj francuski i standardni ležaj, kuhinjski deo, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca od 16 – 19 kvm + terasa, od kojih nekoliko na drugom spratu ima predivan pogled grad i more u daljini. Četvorokrevetni i petokrevetni + 2 dupleks apartman se nalazi na trećem spratu, u potkrovlju i ima kosi drveni plafon – krov. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom koja je povezana sa dnevnom sobom (u kojoj se nalazi jedini klima uredjaj, uz doplatu) sa sofom na otvaranje na kojoj može spavati dvoje dece od 6 i 12 godina, dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i tri standardna, prostrano kupatilo i dve lepe terase sa garnituroim za sedenje. Jedna od terasa ima predivan pogled na grad i more u daljini. Veličina apartmana je cca 60 kvm + terase.

Vila Tousis je A kategorije ima peškire, a najblizi besplatni parking je udaljen oko 250 metara. S obzirom da se vila nalazi u uskim gradskim ulicama, do vile se kolima može prići radi istovara/utovara stvari (u zavisnosti od parkiranih vozila) na 50 – 100 metara.

GPS KOORDINATE: 39.286505, 20.399758

 Parga

Gradić koji se nalazi na zapadu Grčke, na obali Jonskog mora, odiše svojim šarmom, bujnom vegetacijom koja je okružena planinama i maslinjacima. Bogata istorija grada koja seže čak do antičkog perioda, raskrsnica istoka i zapada, jak uticaj zapadnih civilizacija i kultura ostavili su raskošno kulrutno – istorijsko nasleđe: tri tvrđave iz različitih perioda, mikenski grob, Manastir Vlaheron, crkva Svetog Sostisa… Pargu karakteriše i raznolikost plaža, duge peščane kao i male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem. Ljubazni i gostoprimljivi domaćini, uzbudljiv noćni provod, niz festivala, avanture i sportovi na vodi. Duh ovog grada je živahan i moderan sa tragovima tradicionalnog. Naspram Parge se nalaze ostrva Paksos, Antipaksos i Krf do kojih se organizuju izleti. Ovaj prelepi gradić je pravi biser koji svakako treba otkriti.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ
1.dan - Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak prema Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

SOPSTVENI PREVOZ
1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FIRST MINUTE POPUSTI – VAŽE DO 31.03.2018. 

– 15% popusta za uplatu akontacije od 30% i isplatu ostatka do 15 dana pred put. – VAŽI ZA SOPSTVENI I AUTOBUSKI PREVOZ
– 5% popusta za uplatu akontacije od 30% i isplatu ostatka do 15 dana pred put. – VAŽI ZA AVIONSKI PREVOZ

*popust ne važi za prvu smenu*

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi najma na 10 noćenja sa uključenim autobuskim prevozom
CENOVNIK 2018.

*ZA SOPSTVENI PREVOZ SE CENA ARANŽMANA UMANJUJE ZA 40€ ZA ODRASLE I 20€ ZA DECU (umanjenje ne važi za smene sa zvezdicom)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
– najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
– usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
– troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– međunarodno zdravstveno osiguranje
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice

SOPSTVENI PREVOZ:
– CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 40€ ZA ODRASLE I 20€ ZA DECU (umanjenje ne važi ukoliko je smena obeležena zvezdicom)
– putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena

POPUSTI:
– deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
– deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju 50 € (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet) ,osim za smenu 19.05.-31.05. gde plaćaju 25 eura
– deca od 2-12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe ( imaju sedište u autobusu, imaju krevet ), osim za smenu 19.05.-31.05. gde plaćaju po ceni odrasle osobe

NAPOMENE : u četvorokrevetnim i dupleks apartmanima, kao i u mezonetama deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj.
spajanje smena – cena druge smene se umanjuje 40 € za odrasle i 20 € za decu (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust), popust se ne ostvaruje ukoliko je smena obeležena zvezdicom.
putnici koji polaze iz Niša, Leskovca,Vranja i ostalih mesta južnije od Niša – popust 10€ ( popust se ne ostvaruje ukoliko je smena obeležena zvezdicom). Deca ne ostvaruju popust.

DOPLATE:
– za 1/1 sobu 80% od cene aranžmana u 1/2 sobi,
– za klima uređaj – 4-7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta