Availability

Vila Vasia se nalazi u mirnom delu centra Nidrija, 200 m od gradske plaže, 50m od centra grada...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Vasia se nalazi u mirnom delu centra Nidrija, 200 m od gradske plaže, 50m od centra grada…

Vila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmaniVila Vasia - Nidri apartmani

Vila Vasia - Nidri

Lokacija: Vila Vasia je  "A" kategorije, ova lepa i konforna vila se nalazi u mirnom delu centra Nidrija, 200 m od gradske plaže, 50m od centra grada.

Tip smeštaja:
App 02-03 - smešteni su u prizemlju i na prvom i drugom spratu i poseduju dva ili tri standardna kreveta, odvojeni kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), novo
kupatilo sa tuš kadom, SAT-TV, klima uz doplatu i terasu sa garniturom za sedenje.
App 04 - smešteni su u prizemlju i na prvom spratu, opremljeni novim modernim nameštajem i poseduju dve sobe sa po dva standardna ležaja i zasebnu trpezariju sa kuhinjskim delom (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom; TV, klima uređaj uz doplatu i dve terase sa garniturama za sedenje.

GPS KOORDINATE:38°42'31.8"N 20°42'38.8"E

Nidri

Mesto Nidri se nalazi na istočnoj obali ostrva Lefkada. Od glavnog grada Lefkasa je udaljen oko 17km južno. Nidri ima najveći broj smeštajnih kapaciteta i uglavnom je polazna tačka za srpske turiste. Gradska plaža Nidrija je prosečna i nije posebna preporuka za boravak tokom vašeg čitvog letovanja. Plaža je organizovana (ležaljke i suncobrani), ali je prilično uska i šljunkovita, pa za kupanje preporučujemo plažu 7km severno, u mestu Nikiana, ili  13km južno veoma popularna plaža Mikros Gialos. S obzirom da plaža nije široka, u toku letnjih meseci očekujte velike gužve. Dok leškarite na vrelom pesku u Nidriju, uživaćete u pogledu na ostrva Scorpio koje je u vlasništvu porodice Onazis (Aristotel Onazis je bio brodovlasnik i jedan od najbogatijih ljudi na svetu), Scorpidi, Madouri i Sparti. Nidri ima dugačko šetalište uz pristanište koje obiluje raznim sadržajima. Taverne i restorani su nanizani duž šetališta, kao i suvenirnice, poslastičarnice... Ono što pored obilaska zapadnog dela ostrva, preporučujemo turistima koji dođu u Nidri je obilazak vodopada Dimisaori  koji se nalaze na oko 8 km od gradića. Prelep ambijent, zelenilo, šuma, žubor vode i celokupan prizor će vas prosto oduševiti. Poznate plaže na istočnoj strani ostrva Katizma, Egremni, Porto Katziki su oko 40tak km udaljeni od mesta. Preporučujemo glavni put za odlazak do plaža jer su lokalni putevi prilično kirvudavi i strmi.

Video


Grcka Lefkada apartmani letovanje 2017

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI/AVIONSKI PREVOZ

1. dan - Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije ili isti dan (zavisno od izabranog načina prevoza) prema dogovorenoj satnici. Dolazak na Lefkadu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati.
3. – pretposlednji dan ili poslednji dan (zavisno od izabranog načina prevoza) - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Pretposlednji dan ili poslednji dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  • Čekovima građana
  • Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  • Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

VASKRŠNJI POPUST- važi do 05.04.2018

– 10% popusta za uplatu akontacije od 30% do 05.04.2018 i isplatu ostatka do polaska

Cene su izražene u eurima po osobi sa uključenim autobuskim prevozom i sastoje se iz deviznog i dinarskog dela

CENOVNIK 2018.
CENOVNIK 10 NOĆENJA

 

POPUSTI I DOPLATE:
– U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća
– Prva dodatna osoba do 10 godina starosti ostvaruje 50% popusta na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj
– Dvoje dece ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba
– Jedna osoba (sama u 1/2 STD) doplaćuje 50% na cenu aranžmana
– Klima-uređaj: doplata na licu mesta
– Prilikom spajanja smena kod autobuskog prevoza, cena po osobi za svaku dodatnu smenu umanjuje se za 40€

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma studija / apartmana za 10 noćenja.
– Autobuski prevoz.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale nepomenute troškove.