Availability

Vila Vlahos je smeštena na idealnoj lokaciji 30 metara od mora...

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Vila Vlahos je smeštena na idealnoj lokaciji 30 metara od mora…

Vila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmaniVila Vlahos - Pefkohori apartmani

Lokacija:
Vila Vlahos se nalazi u srcu Pefkohorija, na svega 30m od plaže i šetališta. Sama ulica u kojoj se vila nalazi nije prometna. Vila nudi smeštaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima koji su opremljeni kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem i SAT TV-om. Pozicija vile je odlična pošto je na svega par koraka od peščane plaže a dovoljno je uvučena od galame sa šetališta. Neki od apartmana imaju i bočni pogled na more. Idealna za porodice i sve one koji žele apartman gotovo na samoj plaži i u centru svih dešavanja.

Tip smeštaja:
1/4 apartman - 2 singl ležaja + francuski ležaj

GPS KOORDINATE: 39°59'20.6"N 23°37'00.6"E

Video

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan - polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.
2. dan - polazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova po lokalnom vremenu.
3. – 11. dan - boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. dan - napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju.
13. dan - dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA

  •  30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
  •  Čekovima građana
  •  Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
  •  Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti  po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cenovnik

U izradi...