Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Xenia Villas – Nidri Vafkeri je malo planinsko selo u centru Lefkade.Izgradjen na nadmorskoj visini od 500m,ovo selo ima tradicionalnu arhitekturu i mnogo kamenih zgrada koje su renovirane.

Ovaj luksuzni kompleks ima 6 vila sa privatnim bazenima.
Sobe u svom sadržaju imaju dva kupatila,TV,Video,DVD,CD,Radio,Internet.
Kompleks u svom sadržaju ima privatan bazen,baštu,balkon,privatan parking,veliku dvorišnu površinu,letnjikovac.
Kuhinje poseduju mikrotalasnu,frižider,toster,ketler.
Dostupni sadržaji-Plivanje,Pecanje,Skijanje na vodi,Surfing,Tenis,Sportski centar,Muzej,Bioskop,Pozorište.

Xenia Villas - Vafkeri - Lefkada

Lokacija:  Vafkeri je malo planinsko selo u centru Lefkade. Izgrađeno na nadmorskoj visini od 500m, ovo selo ima tradicionalnu arhitekturu i mnogo kamenih zgrada koje su renovirane. Ovaj luksuzni kompleks ima 6 vila sa privatnim bazenima.
Sobe u svom sadržaju imaju dva kupatila, TV, Video, DVD, CD, Radio, Internet.
Kompleks u svom sadržaju ima privatan bazen, baštu, balkon, privatan parking, veliku dvorišnu površinu, letnjikovac.
Kuhinje poseduju mikrotalasnu, frižider, toster, ketler.
Dostupni sadržaji - plivanje, pecanje, skijanje na vodi, surfing, tenis, sportski centar, muzej, bioskop, pozorište.

Lefkada

Ono što vas privuče na fotografijama dalekih destinacija, tirkizno more, palme, talasi, predivni prizori i priroda, sve to možete da doživite veoma blizu vama, a to je upravo ovde, na jedinstvenoj i čarobnoj Lefkadi. Lefkada je jedno od ostrva u Jonskom moru i pripada grupi ostrva Eptanisa, nalazi se između Krfa i Kefalonije, a u blizini zapadne obale Grčke. Istoimeni  i glavni grad Lefkade, na koji prvo nailazite priliko dolaska, je od Beograda udaljen oko 970km. Tu ga od mesta Akarnania na kopnu deli samo mali deo mora, pa se tako do Lefkade dolazi kopnenim putem  jer ga sa kontinetalnim delom Grčke povezuje pokretni most, koji se po potrebi otvara za motorna vozila, a po potrebi za plovila i dug je 50m. Ovo ostrvo ima dugu i uzbudljivu istoriju o kojoj ćemo više pisati na našem blogu. Najviše smeštajnih kapaciteta ima u mestu Nidri koje je glavno stecište turista, i nalazi se na istočnoj strani ostrva, dok je za obilazak mnogo atraktivnija zapadna obala sa poznatim plažama, koje bez razmišljanja mogu da se ubroje u najlepše na svetu.  Lefkada je pretežno planinsko ostrvo, sa vijugavim putevima i bujnom vegetacijom, a sa druge strane na plažama su bele stene iza kojih se krije plavetnilo Jonskog mora. Kojim god putem da krenete, naići ćete na takve prizore od kojih zastaje dah! Lefkada broji oko 20 plaža koje su „must see“ na vašem letovanju. Naravno pre svega preporučujemo dolazak kolima, a za sve putnike koji dođu autobusom ili avionom je preporuka rent-a-car kako biste mogli što više da uživate u ovom predivnom ostrvu. Naravno, pored svega ovoga setite se da ste u Grčkoj što znači da ćete pored ove čudesne prirode uživati i u domaćoh hrani, kvalitetnom lokalnom vinu, po mnogim mišljenjima i najlepšem vinu u Grčkoj koje se pravi od vrste grožđa Bertzami, ali i svim drugim čarima ove jedinstvene zemlje.

Video

PROGRAM PUTOVANJA

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan - dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan - pretposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan - napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Cenovnik

Na upit