Potos apartmani 2020

Potos apartmani 2020

Things to do - general

Limenas - gradska plaža

Limenas ima malu ali veoma lepu i peskovitu plažu ušuškanu u prirodni hlad. Ona je od luke koja se smatra centrom Limenasa, udaljena oko 1.5 km. Plaža je idealna za malu decu, plićak je prilično dug kao na većini plaža na Tasosu, pa je tako idealna za sve koji su na letovanje krenuli sa malom decom. U toku sezone (jul i avgust) plaža je na njoj prilična gužva. Uglavnom je biraju oni koji su smešteni u samom gradu, ukoliko ne žele da obilaze druge plaže (što nije naša preporuka). Plaža ima ležaljke i suncobrane, pa tako uz piće možete boraviti tokom dana u bech baru. U blizini je i dečiji park.

Grdska plaža u LimenasuGrdska plaža u LimenasuGrdska plaža u LimenasuGrdska plaža u Limenasu

Plaža Glifada

Ova mala plaža je udaljena oko 3km zapadno od Limenasa na putu za Potos. Ispred plaže je smešten istoimeni hotel pa ćete je lako uočiti. Ovo je uža plaža ali veoma divlja i pogodna za sve avanturiste i sve ljude željne odmora u tišini i prirodnoj hladovini. Ovu plažu okružuju krošnje borova, a na njoj nema ležaljki i suncobrana pa tako sve potrebno ponesite sa sobom da biste uživali tokom celog dana. Plaža je prekrivena peskom, a idealna je i za malu decu jer je plićak prilično dug.

Plaža GlifadaPlaža GlifadaPlaža GlifadaPlaža Glifada

Plaža Glikadi

Glikadi plaža je od Limenasa udaljena oko 5 km zapadno, na putu za Potos. Ova plaža je široka i peskovita. Na plaži je sitan pesak dok je plićak prilikom ulaska u vodu popločan, pa se nakon toga opet nailazi na sitan pesak nalik onom na samoj obali. Ova plaža je organizovana sa beach barovima na kojima možete da boravite tokom čitavog dana. U okviru bich bara je i snack bar. Ova plaža je vrlo pristupačna automobilom,a iznad nje je i prostor namenjen za parking. O čistoći i bistrini vode je suvišno pričati ne samo na Glikadi, već na svim plažama Tasosa. Naša topla preporuka za sve koji borave u Limenasu.

Glikadi plaža Glikadi plažaGlikadi plažaGlikadi plaža

Plaža Glifoneri

Plaža Glifoneri je smeštena na 8km zapadno od luke u Limenasu na putu za Potos. Potpuno privatna plaža u prirodnom hladu. Veoma mala ali dovoljno velika za uživanje tokom čitavog dana. Prirodna hladovina borova koji okružuju plažu gotovo je idealna za porodice sa malom decom. U prilog tome je i plićak koji je veoma dugačak. Plaža ima bar na kome možete uz konzumaciju pića da boravite i uživate tokom dana. Plaža je ušuškana ali je obeležen naziv za istoimenu tavernu pa tako nećete imati problem da je nađete.

Plaža Pachis

Plaža Pahis je smeštena na oko 10km zapadno od Limenasa na putu za Potos. Ovo je idealna plaža za odmor sa porodicom. Sadržajna je i veoma dugačka. Takođe još jedna u nizu sa prirodnom hladovinom i sitnim peskom. Na plaži se nalazi barovi čijim ležajkama i suncobranima možete da se koristite uz konzumaciju pića, ali ima i slobodnih delova. Veoma je lako dostupna i pristupačna. Na putu je obeležen znak za Hotel Pachis Beach, tako da ćete iz oba pravca lako uočiti skretanje. Mesto za parkiranje je u blizini plaže, u hladovini.

Plaža Pahis Plaža PahisPlaža PahisPlaža Pahis

Plaža Skala Rachoni

Skala Rachoni je mesto na koje se prvo nailazi kada se iz Limenasa krene ka Potosu, oko 12km zapadno. Ova plaža je prilično uska ali dugačka, i uglavnom je koriste turisti smešteni u samom mestu. Peskovita je i naravno obiluje prirodnim hladom. U vodi dominira pesak, ali ima i kamenitih delova. Ima suncobrane i ležaljke koji pripadaju hotelima u zaleđu plaže. Iznad same plaže ima taverni i restorana. Lako je pristupačna i dostupna, i ima mesta za parkiranje automobila.

Plaža Skala Rahoni Plaža Skala RahoniPlaža Skala RahoniPlaža Skala Rahoni

Plaža Artemis

Artemis se nalazi kod istoimenog hotela na oko 13km zapadno od Limenasa na putu za Potos kod mesta Skala Prinos. Ova plaža je organizovana, a suncobrane i ležaljke možete besplatno da koristite uz konzumaciju pića. Plaža je peskovita, sa dugim plićakom. U blizini je i igralište za decu, a plaža ima i prirodni hlad.

Plaža Artemis Plaža ArtemisPlaža ArtemisPlaža Artemis

Plaža Dasilio

Plaža Dasilio je duga nekoliko kilometara i nalazi se levo od luke u Prinosu. Većim delom je peščana, ali postoje i neuređeni delovi sa kamenjem i muljem u vodi. U svakom slučaju postoje odlični peščani delovi, idealni i za decu i za plivače. Ti delovi su ispred hotela Artemis, Eleani, ispred vile Periklis, hotela Vegine, deo koji pripada kampu, a otvoren je za sve goste i uglavnom u delovima u kojima ima vila i hotela plaža je uređena i čista.

Plaža Skala Sotiros

Skala Sotiros je prvo veće mesto do Limenasa ka Potosu. Ovo mesto ima nekolicinu svojih stalnih stanovnika, a od Limenasa ga deli oko 15km. Veoma je malo ali ima veći broj smeštajnih kapaciteta, a u našoj ponudi su vile Mary I i Mary II. Plaža je mala i lepo organizovana. Peščana je, a na njoj je i nekoliko taverni kafića, pogodnih za celodnevni boravak i uživanje. Mesto poseduje sve što vam treba za odmor, pa tako imate i prodavnice za snabdevanje, nekoliko fast food restorana... Svi koji su željni zabave i provoda trebali bi da zaobilaze Skalu Sotiros jer je mahom namenjena za one koji žele da u miru i tišini odmore od svakodnevice.

Plaža Skala SotirosPlaža Skala SotirosPlaža Skala SotirosPlaža Skala Sotiros

Plaža Skala Marion

Skala Marion je mesto od Limenasa udaljeno 30km južno, kada se ide zapadnom obalom prema Limenariji i Potosu. Najbliža joj je Limenarija oko 7km. Plaža je manja i peščana ali je u vodi dno kamenito. Najpoznatija je po taverni koja je veoma popularna Armeno, a koja služi vrhunske riblje specijalitete. Uglavnom na gradsku plažu dolaze gosti koji su odseli u samom mestu, a mi preporučujemo da ukolliko ste smešteni ovde posetite i neke od okolnih plaža, kao što je Atspas, jedna od najlepših na ovom delu Tasosa. Ova plaža nema ležaljke i suncobrane. Veoma je lako pristupačna, a mesto dobro obeleženo.

Skala Marion Skala MarionSkala MarionSkala Marion

Plaža Atspas

Atspas plaža je odmah nakon Skale Marion. Mala prirodna uvala, okružena bujnom šumom. Oko 13km južno od Limenasa, a oko 6km severno od Limenarije na zapadnoj strani ostrva. Na plaži su suncobrani i ležaljke koje možete da koristite uz doplatu (oko 7€). Pesak je sitan, a voda plitka i mirna. Mnogima omiljena zbog predivnih zalazaka, a na plaži možete da uživate i u odbojci na pesku.

Plaža Atspas Plaža AtspasPlaža AtspasPlaža Atspas

Plaža Tripiti

Plaža Tripiti je udaljena oko 3 km od Limenarije. Široka i dugačka plaža, koja je delom organizovana sa suncobranima i ležaljkama koje možete da koristite uz doplatu ili uz piće. Ovde je takođe i teren za odbojku na pesku. Plaža Tripiti je odlična za plivače i ljubitelje ronjenja jer ima bogat podvodni svet i kristalno čistu vodu. Deo plaže je nudistički, a inače na plaži nema gužve čak ni u julu i avgustu. Idealna je za malu decu zbog dugog plićaka, a na plaži je i tuš. Obeležana je vrlo pristupačna. U našoj ponudi je vila Augustos koja se nalazi na 200m od ove plaže

Plaža Tripiti Plaža TripitiPlaža TripitiPlaža Tripiti

Limenarija - gradska plaža

Plaža Limenarije se sastoji od dve plaže. Jedna je u centru mesta, ona je manja, a veća je izvan. Manja plaža je uređena i organizovana. Ima ležaljke i suncobrane koje možete da koristite uz piće. Drugi deo plaže je na strani ka Tripitiju. Veoma je duga i široka, sa sitnim peskom i velikim brojem barova čije ležaljke i suncobrane možete koristiti uz konzumaciju pića. Plaža je dovoljno velika da i kada ima mnogo ljudi, uvek možete naći neko mesto da se osamite. I ovaj deo plaže ima tuševe i kabine za presvlačenje, barove, sportove na vodi, taverne...

Limenaria - gradska plažaLimenaria - gradska plažaLimenaria - gradska plažaLimenaria - gradska plaža

Plaža Pefkari

Pefkari je od Limenarije udaljen oko 2km, južno na putu za Potos, a od Potosa oko 1.5km. Pefkari se sastoji iz dve plaže. Nagrađena je Plavom zastavom. Poznata je po veoma dobroj uređenosti i čistoći, a naročito među onima koji su ljubitelji ronjenja. Ovde postoji divig centar gde sa instruktorima ronjenja možete u potpusti da uživate u podvodnom svetu. Uglavnom je plaža šljunkovita, ima ležaljke i suncobrrane koje možete da koristite besplatno uz piće ili da doplatite iznajmljivanje. Svuda su barovi i taverne sa ukusnim grčkim specijalitetima, a ima i sadržaja za sportove na vodi. Drugi deo plaže je jednim delom organizovan, a jednim delom slobodan. Deo koji je organizovan pripada hotelksom kompleksu Alexandra Beach. Veoma je lepa i čista plaža na kojoj retko ima gužve. Ovo je još jedno savršeno mesto za uživanje u zalasku sunca.

Plaža PefkariPlaža PefkariPlaža PefkariPlaža Pefkari

Potos - gradska plaža

Potos je od Limenasa (gde pristaje trajekt prilikom dolaska) udaljen oko 40km južno kada bi se išlo zapadnom obalom ostrva. Plaža mesta je veoma lepa. Nije velika ali je dobro organizovana. Peskovita je i idealna za decu. Na plaži su taverne sa ležaljkama i suncobranima, koje možete koristiti uz doplatu (od 2-5€) ili uz piće besplatno. Plaža ima tuševe, a najveća gužva je u avgustu, mesec kada je na Tasosu generalno najveći broj turista.

Potos - gradska plažaPotos - gradska plažaPotos - gradska plažaPotos - gradska plaža

Plaža Notos

Notos se nalazi 3km južno od Potosa. Plaža je manja ali veoma atraktivna, jedna od lepših na Tasosu. Krasi je pre svega kristalno čista i mirna voda, sitan pesak pa je tako da decu gotovo idealna. Mnogi koji borave u Potosu biraju ovu plažu za svakodnevni odmor. Ležaljke i suncobrani se i znajmljuju za od 2-5€, ali postoji i slobodan deo plaže pa tako možete da postavite svoj peškir i suncobran. Na plaži nema beach bara pa tako za sve što vam je neophodno za celodnevni boravak, ponesite sa sobom. Plaža je obeležena, a automobil je poželjno o staviti na magistrali, a pešaka se spustiti do nje oko 20m.

Plaža NotosPlaža NotosPlaža NotosPlaža Notos

Plaža Psili Amos

Plaža Psili Ammos se nalazi na oko 5km južno od Potosa. Još jedna od top 10 najpleših plaža na ostrvu. Potpuno je peščana. Pesak je mekan i skoro potpuno beo. U vodi se nastavlja pesak, a boja je tirkizno plava i veoma čista. Na plaži se nalazi bar koji ima ležaljke i suncobrane. Uz doplatu ili piće možete da ih koristite tokom dana (cena je nešto viša nego na drugim plažama). Deo plaže ima i prirodni hlad, kao i tuševe. Na ovoj plaži, s obzirom na to da je veoma popularna, očekujte gužvu, naročito u toku jula i avgusta. Plažu preporučujemo kako porodicama tako i mladima koji ovde mogu da očekuju dnevne žurke. Plaža je dobro obeležena i pristupačna.

Giola - prirodni bazen

Oko 10 km od Potosa istočno dolazimo do Giole, prirodnog bazena formiranog u steni. Pravi mali raj za skakače. Ovo nije klasična plaža, ali je jedna od „must see“ prirodnog blaga Tasosa. Za Giolu se vezuje legenda da je vrhovni Bog Zevs stvorio ovo predivno mesto za Afroditu, kako bi se ona tu kupala, pa je zato mnogi nazivaju i Afroditina suza. Posebna atraktivnost se odražava u tirkiznoj boji vode u bazenu, dok je pored njega tamna boja mora. Voda je slana jer se bazen puni morskom vodom ispod stene. S obzirom da je male površine, voda je znatno toplija nego u moru. Do Giole se dolazi magistralnim putem, a kod znaka "Sirines" je isključenje, odakle počinje zemljani put koji je prilično loš. Do pola puta je moguće ići autom, ali nakon toga je preporuka spustiti se pešice do same Giole.

Giola - prirodni bazenGiola - prirodni bazenGiola - prirodni bazenGiola - prirodni bazen

Plaža Livadi

Prelazimo na istočnu obalu Tasosu, podjednako, ako ne i više atraktivni deo Tasosa. 13km istočno od Potosa nalazi se plaža Livadi. U zaleđu plaže su maslinjaci, a sitan i mek pesak ni ovde ne izostaje. U vodi ima i kamenitih delova, ali voda je tirkizna i kristalno čista. Deo plaže je organizovan (ležaljke i suncobrani uz doplatu ili piće), a jedan deo je slobodan kako biste mogli da postavite svoj peškir i suncobran. Osim ravnog i peščanog dela plaže, tu je i onaj deo sa stenama, malim pećinama i uvalama u čemu dobri plivači znaju da uživaju, a ko želi može da prepliva i do manje okolne „komšijske“ plaže Arsanas. Na plaži ima tuševa i kabina za presvlačenje. Dostupna je automobilom, ali prilikom skretanja sa magistrale do nje vodi makadam oko 600m. Automobil možete da parkirate iznad plaže u hladovini.

Plaža Thimonia

Plaža je na 17km istočno od Potosa (istočna strana Tasosa). Ovo je još jedna u nizu atraktivnih plaža, na kojoj za razliku od drugih plaža ovog kvaliteta nema beach barova, ležaljki i suncobrana, tako da je celom svojom dužinom i širinom potpuno slobodna. Ova plaža je šljunkovito-peskovita, ali je krasi predivno more. Upravo zato što nema sadržaja ova plaža je jedna od onih na kojima nema gužve. Jedino gde možete da se osvežite je bar istoimenog hotela. Prelažemo je svima onima koju ne žele da budu u gužvi, a dolaze u julu i avgustu. Nije baš vidljivo obeležena, ali do nje vodi asfaltni put. Od skretanja sa glavnog do same plaže ima oko 20m.

Plaža Timonia Plaža TimoniaPlaža TimoniaPlaža Timonia

Plaža Aliki

Plaža Aliki je oko 19km udaljena od Potosa, sa istočne strane ostrva. Pored Mermerne plaže, Aliki definitivno nosi titulu duge najpoznatije i najatraktivnije plaže na ostrvu. Sastoji se iz dve uvale – levo i desno. Jedna je peščana sa predivnom bojom vode. Nestrvarno tirkizno plava voda je ono što vas prvo privuče, i poželite da ne izlazite iz nje. Pošto nije velike površine, na njoj je uvek gužva naročito tokom jula i avgusta, ali i vikendima jer je posećena od strane Grka koji žive na ostrvu. Na plaži ima ležaljki i suncobrana, koji se uz piće koriste besplatno, ali ima i slobodnihi delova plaže. Pesak je sitan i mek kako na samoj obali tako i u vodi, a dubina je idealna za decu. Preporučujemo, osim porodicama, dolazak i onima koji vole snorkling jer je bogat podvodni svet. U steni je kapela posvećena Presvetoj Bogorodici što daje posebnu čar celom ambijentu.
Staza iza restorana će vas dvesti do vetrovite uvale i antičkog, arheološkog nalazišta i veoma slikovitog predela. Ovo je druga strana plaže Aliki. Nije atraktivna kao prethodna ali je svakako lepa na svoj način. Uglavnom je kamenita, ali za sve ljubitelje ronjenja, ovo je pravi mali raj. Plaža je dobro obeležena, a mesta za parkiranje su ostavljena duž magistrale na proširenju. Nakon toga, 20m se pešice spušta do same plaže.

Plaža AlikiPlaža AlikiPlaža AlikiPlaža Aliki

Plaža Paradise

Još jedna plaža na istočnoj obali Tasosa, na oko 27km istočno od Potosa. Plaža Paradise je velika, peščana i široka sa neizostavnom kristalno čistom vodom. Plaža je organizovana i veoma čista i uređena. Pesak je veoma sitan i mek, a plićak dugačak pa je tako za porodice sa decom pravi mali raj. Voda je veoma topla tokom celog leta. Veoma je plitka, pa tako i do 50 m voda može da bude do kolena. Tokom avgusta na ovoj strani Tasosa duva severoistočni vetar „Meltemi“ pa tako talasi umeju da budu nešto veći, ali je uglavnom voda mirna. Plaža je pristupačna i obeležena, ali je posle skretanja sa glavnog puta, makadam koji je prilično prašnjav i strm. Parkiranje automobila je moguće u blizini plaže.

Plaža Paradiso Plaža ParadisoPlaža ParadisoPlaža Paradiso

Plaže Hrisi Akti i Hrisi Amudia (Skala Potamia i Golden Beach)

Mesto Skala Potamia i Golden Beach su zapravo smešteni na jednoj velikoj i dugačkoj plaži (1.5km) koja se naziva Hrisi Akti u delu Skala Potamia i Hrisi Amudia u delu Golden Beach. 37 km istočno od Potosa i oko 20km južno od Limenasa se nalazi ova najduža plaža na ostrvu, a čine je dva mesta na dve suprotne strane Skala Potamia i Golden Beach. Idealna za porodičan odmor, i uglavnom je porodice i biraju za letovanje. Na plaži Skala Potamia i Golden Beach se nalaze smeštajni kapaciteti koji su u našoj ponudi. U okviru mesta imate sve što vam je potrebno za boravak, prodavnice, restorane, taverne, kafiće, pa čak i nekoliko rent-a-car agencija. Duž cene plaže je pesak, kako na obali tako i u vodi. Plaža je negde šira, a negde uža. Potpuno je bezbedna, a voda je plitka i mirna, osim u avgustu kada vetar „Maltemi“ pravi neznatne talase.
Preporučujemo je  kako porodicama koji žele miran odmor i smeštaj blizu plaže, tako i svima onima koji su raspoloženi da obilaze najatraktivnije  plaže Tasosa jer je ovo itekako dobra polazna tačka. Na 10 minuta voznje je čuvena plaža Paradise beach, etno selo Panagija je veoma blizu (3-4 minuta vožnje). Glavni grad ostrva, Limenas, udaljen je samo 10-ak minuta vožnje.

Golden BeachGolden BeachSkala PotamiaSkala Potamia

Plaža Saliara - Mermerna plaža

Ubedljivo najpopularnija plaža na ostrvu Saliara ili u prevodu Mermerna plaža se nalazi 6km istočno od Limenasa i potpuno je jedinstvena. Cela je prekrivena sitnim belim kamenčićima od mermera. Upravo zbog ovih belih kamenčića, boja mora je nestvarno plave boje. Na plaži ima ležaljki i suncobrana, ali je iznajmljivanje možda i najskuplje od svih plaža na Tasosu (oko 12€). Ono što vam se sigurno neće dopasti na ovoj plaži je gužva. Neminovno je da je u svako doba puna turista i da prosto ne možete da se osamite koliko god biste to želeli, jer ipak je ovo najpopularnija plaža Tasosa. Druga stvar koja će vas svakako namučiti je dolazak do same plaže. Ona je potpuno zabačena i teško dostupna. Od glavnog puta, zemljani je oko 4km i vrlo je prašnjav i strm. Sve ovo vredi, da biste videli lepotu ove zaista nestvarne plaže!

Mermerna plažaMermerna plažaMermerna plažaMermerna plaža

Plaža Makriamos

Makriamos je plaža najbliža Limenasu (oko 2km). Ovo je prva plaža na koju nailazite iz grada, posle gradske. Na ovoj plaži se naplaćuje ulaz je pripada hotelu Makryammos Bungalows 4*. Ulaz se plaća oko 3€, a dodatno se naplaćuju i ležaljke na plaži (oko 5€). Plažu okružuje zelenilo i zaista je atraktivna u svakom smislu. Veoma je dobro organizovana i ima pregršt sadržaja. Omogućeno je čak i korišćenje bazena, a u sklopu kompleksa je i igralište za decu. Pesak je beo, a voda prozirna i kristalno čista. Lako je pristupačna, a pogodnost je i blizina glavnog grada, Limenasa.

Plaža Makriamos Plaža MakriamosPlaža MakriamosPlaža Makriamos

Anna Star - Potos

Anna Star - Potos

Potos apartmani 2020
Anna Star ovaj hotel apartmanskog tipa je idealno lociran, nalazi se na samoj obali mora, na peščano Pročitaj više
Apartmani Toula - Potos

Apartmani Toula - Potos

Potos apartmani 2020
Apartmani Toula se nalaze u glavnoj ulici u pešačkoj zoni, oko 30m od plaže, u centru Potosa… Pročitaj više
Kuća Dimitris - Potos

Kuća Dimitris - Potos

Potos apartmani 2020
Kuća Dimitris se nalazi u mirnom delu Potosa, iznad glavnog puta, na 5-10 minuta hoda od plaže… Pročitaj više
Kuća Maria - Potos

Kuća Maria - Potos

Potos apartmani 2020
U samom centru Potosa, na par metara od mora smeštena je vila Maria….Pročitaj više
Kuća Stela  - Potos

Kuća Stela - Potos

Potos apartmani 2020
Lokacija: Vila se nalazi u veoma mirnom delu Potosa. Odlicna pozicija bez imalo buke, od plaže je ud Pročitaj više
Vila Anastasia - Potos

Vila Anastasia - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Anastasia se nalazi u Potosu (Tasosu), na domak centra grada, na oko 250 metara od šetališta uz Pročitaj više
Vila Anna - Potos

Vila Anna - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Anna Laskarina se nalazi u Potosu, u strogom centru mesta na svega par metara od prelepe plaže& Pročitaj više
Vila Anna - Potos

Vila Anna - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Ana se nalazi u blizini centra Potosa na oko 160 metara udaljenosti od plaže. Vila raspolaže dv Pročitaj više
Vila Dukas - Potos

Vila Dukas - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Dukas se nalazi  u mirnijem delu Potosa, na oko 300 metara od mora i na oko 200 metara od centr Pročitaj više
Vila Eleni 2 - Potos

Vila Eleni 2 - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Eleni 2 se nalazi na 50m od peščane plaže u centru Potosa… U jednoj od centralnih uličica Pročitaj više
Vila Evi - Potos

Vila Evi - Potos

Potos apartmani 2020
Lokacija: Vila se nalazi u mirnom delu Potosa, 350m od centra i 450m od mora i gradske plaže. Opis:  Pročitaj više
Vila Georgios - Potos

Vila Georgios - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Georgios je udaljena 200m od centra Potosa i 300m od plaže… vila georgios potos apartmani Pročitaj više
Vila Hermes - Potos

Vila Hermes - Potos

Potos apartmani 2020
Lokacija: Najtraženija vila u našoj ponudi, 250 metara od prelepe peščane plaže, u mirnom delu Potos Pročitaj više
Vila Hristos  - Potos

Vila Hristos - Potos

Potos apartmani 2020
Nalazi se u samom centru Potosa, na 1 minuta od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 i 1/5 apartma Pročitaj više
Vila Iatrou - Potos

Vila Iatrou - Potos

Potos apartmani 2020
Lokacija: Vila se nalazi u mirnom delu, na izlazu iz Potosa, u blizini plaže San Antonio, 1 km od ce Pročitaj više
Vila Iatrou Lux - Potos

Vila Iatrou Lux - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Iatrou Lux – Potos Lokacija: Vila se nalazi u mirnom delu, na izlazu iz Potosa, u blizini Pročitaj više
Vila IO - Potos

Vila IO - Potos

Potos apartmani 2020
Vila IO se nalazi u samom centru Potosa, 100m od plaže, na početku pešačke zone, u kojoj su  pekare, Pročitaj više
Vila Irini - Potos

Vila Irini - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Irini je udaljena 80m od mora, u centru Potosa, a na 120m od peščane plaže… Apartmanska d Pročitaj više
Vila Janis  - Potos

Vila Janis - Potos

Potos apartmani 2020
Vila JANIS, Potos  Lokacija: Vila Janis se nalazi u užem centru Potosa, izolovana od buke i galame. Pročitaj više
Vila Joanna - Potos

Vila Joanna - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Joanna se nalazi u neposrednoj blizini centra Potosa. Od plaže je udaljena 300m. Raspolaže sa d Pročitaj više
Vila Ketty - Potos

Vila Ketty - Potos

Potos apartmani 2020
Lokacija: Vila u bujnom zelenilu, nalazi se u Potosu, udaljena od plaže 350m. Struktura: Vila raspol Pročitaj više
Vila Koukoudis - Potos

Vila Koukoudis - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Koukoudis se nalazi u centralnom delu Potosa na oko 180 metara udaljenosti od plaže.Pročitaj više
Vila Mala sirena - Potos

Vila Mala sirena - Potos

Potos apartmani 2020
Lokacija: 400 metara od plaže, i centra Potosa. Kuća sa luksuznim smeštajem. Smeštaj: Apartmani za č Pročitaj više
Vila Maria - Potos

Vila Maria - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Maria se nalazi u centralnom delu Potosa, na oko 120m od plaže…Pročitaj više
Vila Markos  - Potos

Vila Markos - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Markos se nalazi u širem centru mesta, na oko 70 m  od plaže, pa je gostima u blizini veliki br Pročitaj više
Vila Meandros - Potos

Vila Meandros - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Meandros se nalazi u centru Potosa, udaljena od gradske plaže oko 150 metara.Pročitaj više
Vila Miranda - Potos

Vila Miranda - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Miranda je smeštena u centru Potosa u mirnoj ulici, udaljena samo 30m od mora i promenade sa br Pročitaj više
Vila Nikos - Potos

Vila Nikos - Potos

Potos apartmani 2020
Lokacija: 300m od plaže i centra Potosa. Smeštaj: Studiji za dve, tri ili četiri osobe. Svi studiji Pročitaj više
Vila Papaikonomu I - Potos

Vila Papaikonomu I - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Papaikonomu I  se nalazi  na oko 200 mvila papaikonomu tasos potos apartmani grcka od centra, n Pročitaj više
Vila Papaikonomu II - Potos

Vila Papaikonomu II - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Papaikonomu II je udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži… Vila Papaikonomu je kompl Pročitaj više
Vila Papaikonomu III - Potos

Vila Papaikonomu III - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Papaikonomu III se nalazi na oko 200m od centra Potosa na samoj plaži… Sadržaji: Dvorišt Pročitaj više
Vila Potos Sun - Potos

Vila Potos Sun - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Potos Sun je udaljena 100m od mora i promenade, u centru Potosa, a na 150m od peščane plaže.Pročitaj više
Vila Sotira - Potos

Vila Sotira - Potos

Potos apartmani 2020
Vila “SOTIRA ” – nalazi se u samom centru Potosa,u glavnoj ulici, na 2 minuta od plaže. Vila raspola Pročitaj više
Vila Suzana - Potos

Vila Suzana - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Suzana se nalazi na izlazu iz Potosa i udaljena je oko 500 metara od centra mesta, a 100-ak met Pročitaj više
Vila Tomi - Potos

Vila Tomi - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Tomi se nalazi u centru Potosa, na samoj plaži i ima privatan izlaz na istu, direktno iz vile&# Pročitaj više
Vila Vaso - Potos

Vila Vaso - Potos

Potos apartmani 2020
Vila Vaso je starijeg datuma, nalazi se u Potosu u strogom centru mesta na 40 metara od prelepe plaž Pročitaj više

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.